Izberi državo za dostavo naročila

Gaira Slikanje po številkah Šimpanzi

Kakovostno platno velikosti 40x50 cm s predhodno natisnjeno shemo številk za enostavno barvanje. Paket vsebuje nabor barv glede na številke in 3 čopiče različnih velikosti. Ta slog slikanja je namenjen vsem, ki želijo ne samo barvati, temveč tudi...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
13,90 €
Slikanje po številkah Gaira Slikanje po številkah Šimpanzi

Gaira Slikanje po številkah Šimpanzi

13,90 €

Koda izdelka: M99046 | ID: 418849

Gaira Slikanje po številkah Šimpanzi

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kakovostno platno velikosti 40x50 cm s predhodno natisnjeno shemo številk za enostavno barvanje. Paket vsebuje nabor barv glede na številke in 3 čopiče različnih velikosti. Ta slog slikanja je namenjen vsem, ki želijo ne samo barvati, temveč tudi okusno opremiti sobo. Odpočijte si se od vsakdanjega stresa in si privoščite barvno terapijo. Rezultat bo lepa podoba, v kateri boste uživali dolga leta. Lesen okvir ni vključen v paket.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Raven težavnosti


Velikost

Velikost


Lastnosti

Varianta

Šimpanzi


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Kupite Gaira Slikanje po številkah Šimpanzi v ugodnem kompletu.

KOMPLET z dodatki in lepim popustom. Dodatke in pripomočke boste gotovo potrebovali prej ali slej. Kupite jih kar sedaj in prihranite s tem čas ter denar. Seveda pa ste poleg tega lahko popolnoma prepričani, da so vse komponente kompleta kompatibilne.

Seti na voljo: