Izberi državo za dostavo naročila

Kako nakupiti v Muzikerju? Enostavno kot pasulj.


 

Standardno spletno naročilo

Če si že kdaj naročal preko spletna, se boš zelo hitro znašel. Če pa si novinec spletnega nakupovanja, beri naprej.

Izdelek, o katerem sanjaš, boš našel na spletni strani izdelka, oglej si fotografije in opis, da ti bo jasno, kaj bo prišlo domov. Tako se boš izognil neprijetnim situacijam pri odpiranju paketa.

Pogumno klikni na velik zeleni gumb „Kupi“ poleg vsakega izdelka. Odpre se novo okno, v katerem lahko prilagodiš število kosov. Hkrati boš videl, kaj so kupci kupili pred tabo kupili poleg tega izdela. Zelo koristno. Izdelek že imaš v košarici in se lahko odločiš, ali je to vse ali želiš nadaljevati z nakupovanjem. V tem primeru pritisni gumb „Še vedno želim nakupovati“ in izbereš lahko druge izdelke. Na enak način jih lahko dodaš v nakupovalno košarico.

Če si že izbral vse, kar potrebuješ, klikni gumb „Nadaljuj v košarico“. Celoten nakup si lahko kadarkoli ogledaš s klikom na ikono nakupovalne košarice na strani v zgornjem desnem kotu.

Postopek nakupa je sestavljen iz treh preprostih korakov.

1 – Preveri vsebino košarice in ceno. Če je vrednost nakupa večja od 49 €, boš od nas prejel darilo, ki ga izbereš spodaj – na isti strani. Izberi darilo po tvoji izbiri in to se bo v tvoji košarici pojavilo kot izdelek z ničelno ceno. Če imaš od nas kupon za popust ali nagradno igro, ga napiši v polje, ki ga boš našel na desni.

2 – Nato klikni gumb „Nadaljuj naročilo“ in izberi način plačila in način dostave. Izberi tisto, kar ti ustreza, in nadaljuj z naročilom.

3 – V zadnjem koraku nam posreduj svoj naslov in podatke, da bo dostavljalec vedel, kam ti lahko dostavi paket.

Zdaj moraš le klikniti zadnji gumb „Naročilo z obveznostjo plačila“. To nam bo poslalo tvoje naročilo in takoj boš prejel e-pošto, da je vse v redu in da se ti najlepše zahvaljujemo.