cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Mackie CR2-X BAR PRO

Od iger do glasbe in filmov, čist, privlačen zvok je tisto, kar resnično ustvari nepozabno izkušnjo. Če vam primanjkuje prostora na namizju, ga ni treba zamuditi. CR2-X Bar PRO se lepo prilega vašemu zaslonu in ni v napoto, hkrati pa zagotavlja...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 3 kos
Pošljemo 22.04.2024 ,
2024-04-25
170 €
179 €
- 5 %
Soundbar
 Mackie CR2-X BAR PRO

Mackie CR2-X BAR PRO

170 €
179 €
- 5 %

Koda izdelka: CR2-X-BAR-PRO | ID: 1086638

Mackie CR2-X BAR PRO

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Od iger do glasbe in filmov, čist, privlačen zvok je tisto, kar resnično ustvari nepozabno izkušnjo. Če vam primanjkuje prostora na namizju, ga ni treba zamuditi. CR2-X Bar PRO se lepo prilega vašemu zaslonu in ni v napoto, hkrati pa zagotavlja poln, bogat zvok za vse, kar počnete na vašem računalniku. Inovativna tehnologija zvočnika BMR omogoča doseganje neverjetnega zvoka CR2-X Bar PRO, ki napolni prostor, iz tako kompaktnega ohišja zahvaljujoč edinstveni zasnovi ploščatega diska. Povezovanje je enostavno z USB, analognimi in Bluetooth®, ki so na voljo ter vgrajenim izhodom za globokotonec.
Gonilniki BMR (Balanced Mode Radiators) omogočajo zagotavljanje neverjetno čistega, poglobljenega zvoka iz prikritega, kompaktnega ohišja. Ta inovativna zasnova s ploščatim diskom odpravlja potrebo po ločenem visokofrekvenčnem gonilniku in kretnici, obenem pa odpravlja vse učinke škatlastega megafona, ki so pogosti pri tradicionalnih zvočniških membranah. Kljub njihovi majhnosti boste izkusili disperzijo, ki zapolni prostor, realistično stereo sliko in bogat zvok celotnega obsega, ki je običajno rezerviran za veliko večje zvočnike.
Zagotovite si zvok, kot vam je všeč. Na desni strani zvočne vrstice je gumb, ki omogoča izbiro med tremi različnimi prednastavitvami zvoka. Tukaj lahko preprosto izberete svoj vhodni vir. Vsi štirje vogali CR2-X Bar PRO zasvetijo, da vašemu namizju dajo dodaten pridih. Izbirate lahko med različnimi barvami.
Vzdolž vrha zvočne vrstice je vgrajen kapacitivni nadzor glasnosti na dotik za hitre spremembe, ko ga potrebujete, za rešetko pa so skrite LED-lučke, ki so lahko vidne in prikazujejo, kje ste ga nastavili.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Bluetooth

Da


Lastnosti

Moč

Frekvenčni razpon

Nizkotonski zvočnik

2,75" (2 x)

Barva

Bass refleks

Ne


Vhodi in izhodi

USB

Da

Mp3 / linijski vhod

Da

AUX IN

Da


Akustika

Raven zvočnega tlaka (SPL)

103 dB

Raven zvočnega tlaka - SPL (dB)

103


Pakiranje

Vsebina paketa


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Moč (Watt)

60

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Da


Mere in teža

Teža

2,3 kg

Širina (cm)

49,2

Višina (cm)

12,4

Globina (cm)

12,2


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki