cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Mackie CR2-X CUBE

5
Ti lepotci uporabljajo inovativno gonilno tehnologijo BMR, ki omogoča kristalno čist zvok in izjemno širok zvok, ki napolni prostor. Igralci, ki želijo popolno potopitev s stopnjo podrobnosti, ki razkrije vsak strel, korak in oddaljeno eksplozijo,...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 2 kos
Pošljemo 22.04.2024 ,
2024-04-25
PC Zvočnik Mackie CR2-X CUBE

Mackie CR2-X CUBE

162 €

Koda izdelka: CR2-X-CUBE | ID: 1086637

Mackie CR2-X CUBE

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ti lepotci uporabljajo inovativno gonilno tehnologijo BMR, ki omogoča kristalno čist zvok in izjemno širok zvok, ki napolni prostor. Igralci, ki želijo popolno potopitev s stopnjo podrobnosti, ki razkrije vsak strel, korak in oddaljeno eksplozijo, ne iščejo več. CR2-X Cube zagotavlja neverjetno prostorsko natančnost in sliko, kar pomeni, da bo vokal resnično zvenel pred vami, kitare bodo imele globino in dimenzijo, vse ostalo pa bo zahtevalo posebno mesto v območju poslušanja.
Gonilniki BMR (Balanced Mode Radiators) omogočajo zagotavljanje neverjetno čistega, poglobljenega zvoka iz prikritega, kompaktnega ohišja. Ta inovativna zasnova s ploščatim diskom odpravlja potrebo po ločenem visokofrekvenčnem gonilniku in kretnici, obenem pa odpravlja vse učinke škatlastega megafona, ki so pogosti pri tradicionalnih zvočniških membranah. Kljub njihovi majhnosti boste izkusili disperzijo, ki zapolni prostor, realistično stereo sliko in bogat zvok celotnega obsega, ki je običajno rezerviran za veliko večje zvočnike.
Ob dnu glavnega zvočnika je integrirana vrstica na dotik, ki omogoča enostavno in elegantno upravljanje glasnosti. Na desni pa priročen gumb za vir, ki vam omogoča hitro preklapljanje med Bluetooth, Analog in USB.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Bluetooth

Da

EQ

Ne


Lastnosti

Barva

Moč

Nizkotonski zvočnik

Frekvenčni razpon

Bass refleks

Ne

Frekvenca vzorčenja

48 kHz, 16 bit


Vhodi in izhodi

USB

Da

AUX IN

Da

Mp3 / linijski vhod

Da


Akustika

Raven zvočnega tlaka (SPL)

103 dB

Raven zvočnega tlaka - SPL (dB)

103


Pakiranje

Vsebina paketa

Manual, Power Cable


Napajanje

Moč (Watt)

60

Napajanje

Adapter


Mere in teža

Širina (cm)

11,9

Višina (cm)

16,3

Globina (cm)

15,2

Teža

2,9 kg


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

5