cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.

Glasbila

Članki iz bloga

Kako izbrati  kitarski efekt

Kako izbrati kitarski efekt

19.09.2023 Glasba
Pedalski efekt ali zgolj pedal ali zgolj efekt je bodisi manjšna bodisi večja škatlica, izvor nesmrtne želje – včasih celo patološkega poželenja – glasbenikov in to vse odkar je bil prvič ustvarjen leta 1962. Od takrat je preteklo že veliko časa in rek, še več takih škatlic pa je prišlo na svet, tako da so še strokovnjaki prenehali šteti. Kako torej ibrati takega, da bo kar najbolj ustrezal vaši kitarski osebnosti? Posvetimo se problemu skupaj.
 Kako izbrati ukulele

Kako izbrati ukulele

18.09.2023 Glasba
Ukulele je majhen inštrument z odličnim zvokom in je morda prav zato tako priljubljen. Vendar je trenutno teh majhnih inštrumentov toliko, da se v velikem morju raznih modelov, velikosti in dizajnov enostavno izgubiš. Zato smo zate pripravili majhen vodnik, ki ti bo pomagal spoznati osnovne lastnosti in značilnosti posameznih modelov.
Kako izbrati elektricno kitaro

Kako izbrati elektricno kitaro

04.09.2023 Glasba
Strat, TL, LP, V, SG, Superstrat, polakustična (jazz kitara), Jazzmaster, Jaguar in vse ostale pošasti. Električne kitare obstajajo v različnih oblikah in barvah, so izdelane iz različnih lesov, imajo različne pickupe, kobilice in tako naprej. Človek se torej zelo hitro lahko izgubi med poplavo vseh kitar, sploh če kupuje svojo prvo. Bodite brez skrbi, saj je tu Muziker, da Vam pomaga izbrati pravo – najprej pa moramo ugotoviti, kakšno glasbilo je za Vas sploh primerno.
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj