cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

https://muzikercdn.com/uploads/cms_files/5794/579495/9ad06fac.jpg?ATTACHABLE_ITEM_TYPE=Cms::File&ATTACHABLE_ITEM_ID=3403

Pridruži se in osvoji eno izmed najboljših kitar na svetu!

Takamine je ena izmed najboljših znamk kitar, ki se izdelujejo. O tem govori tudi število svetovnih zvezd, ki so te kitare izbrale za svoj inštrument. Irski pevec Glen Hansard, ameriški kantavtor Bruce Springsteen, Bruno Mars, rocker Jon Bon Jovi in ​​stotine drugih, je raje izbralo japonsko kakovost Takamine kot druge blagovne znamke.

„Brezkompromisna kakovost“ je značilna za celotno linijo izdelkov Takamine - od najcenejših modelov do najdražjih omejenih serij. In zdaj lahko v Muzikeri osvojite eno izmed teh vrhunskih kitar v vrednosti neverjetnih 2.700 €

Kako sodelovati?
Zmaga lahko vsaka stranka, ki v spletni trgovini Muziker kupi kitaro Takamine in v košarici uporablja kodo

TAKA-MINE.

Ni pomembno, za kakšen model Takamine kitare gre. Vsako poslano naročilo, v katerem bo naročena kitara te znamke in vpisana pravilna koda, ima enake možnosti za zmago. Žrebanje bo 6. septembra 2021, zmagovalec pa bo objavljen tukaj – na tej strani. Torej nakupi, uporabi kodo in ne pozabi se 6. septembra vrniti sem po zmago. Mogoče bomo prav tebi ta kitarski biser poslali brezplačno.

Razišči celotno ponudbo izdelkov:

Takamine

To bo lahko tvoja kitara:Z vnosom kupona za sodelovanje in oddajo naročila boste vključeni v nagradno igro. Ko se torej prostovoljno vključite v nagradno igro bo skrbnik nagradne igre - Muziker, a.s. s sedežem Drieňová 1/H, 821 01 Bratislava, matična št: 35840773 (v nadaljnjevanju samo "skrbnik") za namen izvajanja nagradne igre obdeloval št. naročila in kontaktne podatke in sicer e-poštni naslov ter tel. št. v skladu s čl. 6, odst. 1 f) Naredbe Evropskega parlamenta in vlade (EU) 2016/679 o varstvu fizičnih oseb pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov, s katerimi se preklicuje smernica 95/46/ES (splošna naredba o varstvu osebnih podatkov). Vaše osebne podatke bomo obdelovali z namenom evidence v nagradni igri, za namen samega poteka nagradne igre in žrebanja in potencialnega kontaktiranja o zmagi ter dostavo potencialne nagradne. Proti obdelavi podatkov se lahko kadar koli pritožite. Vse informacije povezane z obdelavo in zaščito osebnih podatkov, vključeno z Vašimi pravicami so dostopne na naši spletni strani pod sekcijo Varstvo osebnih podatkov.

* General terms of competition

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj