Izberi državo za dostavo naročila

cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Sivga Luan

Kreacije SIVGA AUDIO nenehno združujejo klasično prefinjenost in sodobno modo s finostjo. SIVGA Luan, nove vrhunske supra-zvočne lesene slušalke z odprtim zadnjim zvočnikom, poosebljajo eleganco kot vedno. Luan je vrhunska dinamična slušalka za...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
329 €
343 €
- 4 %
Hi-Fi Slušalke Sivga Luan

Sivga Luan

329 €
343 €
- 4 %

Koda izdelka: LUAN-BLACK | ID: 1103596

Sivga Luan

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kreacije SIVGA AUDIO nenehno združujejo klasično prefinjenost in sodobno modo s finostjo. SIVGA Luan, nove vrhunske supra-zvočne lesene slušalke z odprtim zadnjim zvočnikom, poosebljajo eleganco kot vedno.

Luan je vrhunska dinamična slušalka za voznika. Njegova periferna komponenta diafragme uporablja tehnologijo prevleke iz niklja, ki se ponaša z izjemnimi lastnostmi, kot so lahkotnost, strukturna togost in elastičnost. Luan upodablja globoke nizke tone in gladke, celovite, razslojene srednjefrekvenčne nianse. Njegova kupola je izdelana iz kompozita iz makromolekularnih organskih ogljikovih vlaken, ki lahko učinkovito absorbira in duši prekomerne vibracije ter jasno reproducira občutljive, nerezeče visoke tone. Tuljava, izdelana iz aluminijastega materiala, prevlečenega z bakrom, daje bolj občutljiv in naraven prenos zvoka.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Tip zvočnika


Velikost

Dolžina kabla


Funkcije

Aktivno odpravljanje hrupa

Ne

Mikrofon

Ne


Lastnosti

Frekvenčni razpon

Impedanca (Ohm)

38

Impedanca

38 Ohm

Barva glede na proizvajalca

Black


Material

Konstrukcija


Konektorji

Konektor tipa A


Akustika

Občutljivos (dB)

100

Občutljivost

100 dB


Pakiranje

Vsebina paketa


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne


Mere in teža

Teža (g)

354


Priporočljivi dodatki