Izberi državo za dostavo naročila

TOZO NC7 Pro TWS

5
Funkcije s tehnologijo Bluetooth 5.3, TOZO NC7 Pro podpira HSP, HFP, A2DP in AVRCP, kar je namenjeno povečanju hitrosti prenosa in vam ponuja jasen in pregleden zvok; to pomeni, da ima NC7 Pro vrhunsko kakovost zvoka in boljši signal v kombinaciji...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 2 kos
Pošljemo jutri ,
2024-06-28
78,50 €
Brezžične In-ear slušalke TOZO NC7 Pro TWS

TOZO NC7 Pro TWS

78,50 €

Koda izdelka: NC7-PRO-TWS | ID: 1103266

TOZO NC7 Pro TWS

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Funkcije s tehnologijo Bluetooth 5.3, TOZO NC7 Pro podpira HSP, HFP, A2DP in AVRCP, kar je namenjeno povečanju hitrosti prenosa in vam ponuja jasen in pregleden zvok; to pomeni, da ima NC7 Pro vrhunsko kakovost zvoka in boljši signal v kombinaciji z nizko zakasnitvijo pri poslušanju glasbe ali telefoniranju znotraj 15 metrov.
TOZO APP ponuja hiter in enostaven dostop do načina aktivnega odpravljanja hrupa in stikala za način EQ ter možnost shranjevanja prilagojene prilagoditve intenzivnosti zmanjšanja hrupa in nastavitev krivulje EQ. Uporablja se lahko za prilagajanje operacij Gesture in izvajanje posodobitev programske opreme OTA v izdelku.
Hibridno 3-slojno aktivno odpravljanje šumov, ki zmanjša hrup na 35 dB s FF+FB. 1. Navzven obrnjen mikrofon zazna hrup iz okolja in ga izniči z enako zaščito pred hrupom. 2. Navznoter obrnjen mikrofon posluša notranje zvoke v ušesnem kanalu, preden ustvari protišum, da dvakrat izniči levi hrup. 3. Ušesne kapice preprečijo 90 % hrupa vstopu v ušesni kanal.
Trojni mikrofon duši hrup iz okolja s sistemom za zmanjšanje hrupa s trojnim mikrofonom. Trojni mikrofoni zajamejo vaš glas in ga izolirajo od hrupa v ozadju, kar zagotavlja kakovostno klicno izkušnjo.
Etui za polnjenje lahko sprejme 2,5 polnjenja ušesnih čepkov. Čas predvajanja z enim polnjenjem traja več kot 10,5 ur pri 50-odstotni glasnosti, 6 ur z omogočenim aktivnim odpravljanjem šumov in skupno 32 ur z ohišjem za polnjenje z zmogljivostjo baterije 72 mAH. Uživajte v hitrem polnjenju; traja samo 1,8 ure, da se ohišje za polnjenje popolnoma napolni s kablom USB-C za hitro polnjenje ali manj kot 2,5 ure z brezžičnim polnilnikom. Zagotavlja preprosto metodo polnjenja brez vezave.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Kompatibilnost


Funkcije

Mikrofon

Da

Aktivno odpravljanje hrupa

Da

Različica Bluetooth

Bluetooth 5.3

Profil Bluetooth

HSP, HFP, A2DP, AVRCP


Lastnosti

Frekvenčni razpon

Nazivna vodotesnost


Material

Konstrukcija


Konektorji

Konektor tipa A


Pakiranje

Napajanje

Play Time (hours)

Možnost delovanja na baterijo

Da

Napajanje

USB-C


Priporočljivi dodatki

Recenzije

5 / 5

Glede na število ocen: 2

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0

Vse ocene prihajajo od preverjenih strank, ki so v preteklosti že kupile izdelek pri nas.

a

andrej k.

sk flag

Slovaška

18.02.2024

Slúchadlá používam krátko ale zatiaľ som s nimi veľmi spokojný. Všetko funguje ako má.

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.
D

Danuel S.

ro flag

Romunija

01.10.2023

The best sounding tws headphones with ANC (the 10 hour battery life with ANC is really achievable and without it 15 is real too) The app is good, and the 6 pares of earplugs ensure your fit is perfect, I trained with them and I didn't have to adjust them at all. Best purchase I have made this year. Great brand and this site is awesome as well ♥️

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.