cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

V-Moda XS Black

4,45
Slušalke na ušesih s širokim frekvenčnim razponom iz serije XS. Odlikuje ga 40 mm dvojna membranska gonilka, 5 Hz - 30 000 Hz frekvenčno območje, impedanca 28,5 Ohm in 105 dB / 1 kHz 1 mW občutljivost. Na voljo je tudi dvojni vhod. Paket prihaja...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: XS-BLACK | ID: 225615

V-Moda XS Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Slušalke na ušesih s širokim frekvenčnim razponom iz serije XS. Odlikuje ga 40 mm dvojna membranska gonilka, 5 Hz - 30 000 Hz frekvenčno območje, impedanca 28,5 Ohm in 105 dB / 1 kHz 1 mW občutljivost. Na voljo je tudi dvojni vhod. Paket prihaja z mikrofonom za nadzor mikrofona SpeakEasy, torbico, karabinski sponko, nalepko V-MODA, 2 x V-CORK, ki zapira in ščiti neuporabljeni vhod. Mikrofon ima občutljivost -42 dB / 1 kHz. Teža: 195 g. Slušalke so v matte črni barvi.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Velikost

Dolžina kabla


Funkcije

Aktivno odpravljanje hrupa

Ne


Lastnosti

Frekvenčni razpon

5 Hz - 30 kHz

Barva

Impedanca


Material

Konstrukcija


Konektorji

Konektor tipa A


Akustika

Občutljivost


Pakiranje

Vsebina paketa

2Lock, Cable, Microphone, Prenosna torbica, Headphones


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,45

Robert G.

Splošni vtis

Datum
13.01.2017

Zvukovo super, pekne neutrálne...tu nie je o čom. Vyzerajú že vydržia všetko, naozaj kvalitné materiály a konštrukcia, ale za cenu väčšej hmotnosti...Na ušiach sedia dobre, ale pri prudkých pohyboch padajú z hlavy. Zujímavá je aj možnosť pripojiť druhé sluchátka a "podeliť" sa o to čo počúvate :)