cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.

Vodni športi

Članki iz bloga

Veslo za SUP: Kako izbrati?

Veslo za SUP: Kako izbrati?

Veslo za SUP je osnovna oprema. Njegova izbira naj bo odvisna od več osnovnih parametrov, pri čemer se lahko upošteva tudi cena. Ni pa več tako, da mora biti najboljše veslo tudi najdražje. V prispevku bos prebral nasvete, kako izbrati veslo za SUP, s katerim bos kar najbolje užival v vožnji po vodni gladini.
Otroški paddleboard: kako ga pravilno izbrati?

Otroški paddleboard: kako ga pravilno izbrati?

Otroški SUP se od odraslega razlikuje na več področjih. To so na primer dimenzije ali teža, parametri, ki bodo močno vplivali na izkušnjo pri izvajanju športa. Dobra novica pa je, da izbira ni tako težka, kot se zdi na prvi pogled. Če želite uživati v vodnih športih z vso družino, se morate držati le nekaj osnovnih načel.
SUP z jadrom: Kako jadrati na SUP-u

SUP z jadrom: Kako jadrati na SUP-u

SUP z jadrom trenutno privablja mlajše in starejše generacije. Ni čudno, zabave na vodi se nikoli ne naveličaš. S tovrstno aktivnostjo lahko okrepiš skoraj vse mišice v telesu. Ali želiš poskusiti tudi ti? Edina stvar, ki jo boš potreboval, poleg dobre volje, sta SUP in jadro.
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj