cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Zakaj nakupovati pri nas?

Dobrodošli

v eni največjih trgovin za glasbenike v srednji in vzhodni Evropi. Če se želite naučiti igrati in zato iščete ustrezno glasbilo, če že igrate, pa bi radi nov, boljši inštrument ali pa sodite med izbrano peščico, ki se z glasbo preživlja, v Muzikerju najdete vse, kar boste potrebovali . Kitare, bas kitare, klaviature, tolkala, akustični in elektronski bobni, DJ-oprema, celotna odrska oprema kot tudi oprema za studio, godala, pihala, trobila in seveda pripomočki ter dodatki za vsak inštrument.
Lahko izbirate med približno 40.000 izdelki, več kot 520 svetovnimi in ekskluzivnimi znamkami . Na vsa glasbila in zvočno tehniko imate TRI LETNO GARANCIJO in 30-dnevno možnost vračila blaga brez navedbe razloga.

Od kod prihajamo?

Muziker ima korenine na Slovaškem in svojo zgodovino piše že od leta 1995. Takrat še majhno podjetje z imenom Music Planet je odprlo vrata trgovinice z glasbili v centru Bratislave. Leta 2003 se je znamka Music Planet preimenovala na "Muziker" in začela odpirati prvo spletno trgovino z glasbili na Slovaškem. Danes je Muziker skupno ime za omrežje spletnih trgovin v večih EU državah in velikih trgovin z glasbili po največjih nakupovalnih središčih na slovaškem in češkem.

Kdo smo?

Naše osebje sestavljajo večinoma izkušeni glasbeniki, ki so vedno pripravljeni svetovati in odgovoriti na kakšno koli vprašanje. Ne glede na enormne izkušnje in znanja, pa je osebje Muziker prijetno ter sproščeno, še celo dresscode imamo neformalen. Igriva narava glasbenikov tvori močno in dinamično skupnost, o čemer verjetno kar najbolje priča več kot 100.000 všečkov na naši facebook strani.
Pridružite se nam in pridobite možnost sodelovanja v mnogih nagradnih igrah iz sveta glasbil, veliko novic, priporočila ter nasveti, kako se pravilno odločiti za nakup ali pa zgolj pomoč pri težavah, pred katerimi niso varna niti glasbila niti zvočna oprema.

Zakaj nakupovati pri nas?

Vsak dan vse več ljudi po svetu kupuje na internetu. Trendi se dinamično razvijajo, povpraševanje pa narašča. Hočemo vse in to takoj! Ključ do uspeha na internetu je zaupanje, hitrost dostave in vedno prijazna cena. Na te temelje Muziker dodaja še izvrstno podporo uporabnikom in celo vrsto ugodnosti za nove ter obstoječe uporabnike. Najpogosteje so to redni popusti in nagrade za člane Muziker kluba.

Prejemnik uglednih evropskih certifikatov kvalitete

Zahvaljujoč svojim visokim standardom dela je Muziker prejel že kar nekaj certifikatov kvalitete, od nekaterih najbolj cenjenih evropskih avtoritet na področju spletnega trgovanja (slovaški SAEC, češki APEK in nemški TRUSTED SHOPS). Še vedno pa je največja nagrada za kvalitetno delo več tisoč pozitivnih recenzij zadovoljnih uporabnikov iz vseh držav, kjer je prisotna spletna trgovina ali poslovalnice Muziker.

Zelo radi ustrežemo tudi Vam!