cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Aguilar Fuzzistor Fuzz Bass

Učinkovita stopalka za bas - fuzz, ki oddaja značilne zvočne učinke Aquilar in ponuja analogno tranzistorsko popačenje s popolnim nadzorom jasnosti zvoka. Vsebuje krmiljenje Blend, Fuzz, Level in Tilt EQ; gig-varčevalni obvod, ki odda signal tudi...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: AGFUZZ | ID: 221240

Aguilar Fuzzistor Fuzz Bass

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Učinkovita stopalka za bas - fuzz, ki oddaja značilne zvočne učinke Aquilar in ponuja analogno tranzistorsko popačenje s popolnim nadzorom jasnosti zvoka. Vsebuje krmiljenje Blend, Fuzz, Level in Tilt EQ; gig-varčevalni obvod, ki odda signal tudi po umiranju baterije; vhod in izhod za 6,3 mm priključek. Napajalnik je 9 V baterija ali univerzalno napajanje (ni priloženo, možnost nakupa).

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Kontrole

True bypass

Ne


Vhodi in izhodi

Vhodi

Izhodi


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

ZDA