AKG K712PRO

Studijske slušalke | Koda izdelka: K712PRO | ID: 210700

Na zalogi spletne trgovine 4 kos
Brezplačna dostava
57 točk
pošiljamo DANES

Dostavimo 24.07.2019

AKG K712PRO

The K712 PROs are reference, open, over-ear headphones for precise listening, mixing and mastering. The over-ear design guarantees maximum wearing comfort for fatigue-free mixing and mastering, while providing spacious and airy sound without any compromise. Their precise powerful sound results from improved low-end performance by 3dB. These headphones have a genuine soft leather headband for a lightweight and comfortable fit. Their carefully selected transducers provide consistency and accurate localization. The K712 PROs come with a professional mini XLR connector for quick replacement of the cable. Also included is an additional coiled cable and a premium carrying bag.

Parametri in specifikacija

Barva

Črna

Impedanca

62 Ohm

Senzitivnost

105 dB

Tip

Open

Konektor-A

TRS 3,5 mm Jack

Frekvenčni razpon

10 Hz - 39,8 kHz

Dolžina kabla

3 m

Dodatna oprema vključena

Headphones, Adapter 6.3mm

Država izvora

Kitajska

Skupna recenzija na podlagi 29 uporabniških recenzij:

4,84

Imate AKG K712PRO , ali ste ga že uporabljali?

Mitja P.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
23.11.2017

Na začetku bil razočaran nad zvokom. Ni bilo tiste definicije v midrange-u, bas ni bil definiran, klariteta visokih tonov je bila zamegljena, po domače povedano so zvenele neuporabne za mixanje. Sem jih več dni pustil na strani, da se utečejo z cascade noise burn in audio fajlom in ac/dc platami. Po 100 uri so se začele odpirat, po 150h so postale uporabne za delo vendar mislim, da se še odpirajo. Slušalke sem vmes primerjal z drugimi tako, da ni bil placebo efekt. Skozi navaden mixer zvenijo zdaj odlično, ko jih pa priklopim na musical fidelity ojačevalec za slušallke pa pokažejo še boljšo dinamiko, malo več klaritete v midrangu in visokih tonih, kontroliran, tight bas, ki gre še malo bolj globoko. Za ta denar lahko parirajo slušalkam ranga tisoč evrov brez problema.

Valerij S.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
16.04.2017

Rafko P.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
11.03.2017

Črt K.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
05.08.2016

Dobre slušalke za poslušanje glasbe. Popravljen odziv nizkih frekvenc (bass +3dB) v primerjavi s prejšnjimi modeli (K7101, K702), ki so bile malenkost preveč "suhe". Na splošno sem zadovoljen z zvokom, ker imajo dovolj detajlov in dinamike ter bas ekstenzijo, a ne preveč, da bi motilo pri slabših posnetkih. Mogoče bom zamenjal blazinice, da imam več prostora med membrano in ušesi, ker mi je osebno rahlo preblizu.

Boštjan H.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
16.07.2016

Odlične slušalke, primerne za miks in mastering. Potrebujejo pa nekaj 100 ur dela, da se utečejo.

Pravijo, da nič ni zastonj. Ne verjite jim, saj je pri nas dostava zastonj pri nakupu nad 129€. Resnično brezplačna.

Ste našli nižjo ceno od naše? Zares? Pošljite nam link in pogledali bomo če so vsi pogoji za doravnanje cene izpolnjeni.

Preden nam pošljete link pa si lahko tudi sami ogledate pogoje. Več informacij

Če obstaja življenje po smrti zaenkrat ne vemo, vemo pa, da gotovo obstaja življenje po nakupu. Izdelke lahko brez navedbe razloga pri nas vrnete vse do 30 dni.

Brez nepotrebnih vprašanj in zadreg, kar najhitreje pošljemo nov izdelek ali vrnemo kupnino. Vaša odločitev. Več informacij

Tudi najbolj kvalitetni izdelki imajo lahko kdaj kakšen problem, kar res ni prijetno.

Pri nas ste lahko brez skrbi, da bo problem odstranjen hitro in profesionalno. Imamo lasten servis, ki vsako popravilo jemlje kot izziv.

Živjo! Ne, nisem robot, ampak živ človek z imenom Boris in z veseljem bom odgovoril na vsa tvoja vprašanja glede življenja, vesolja in seveda naše ponudbe.

Napiši mi e-mail, odpri klepet desno spodaj ali pa kar pokliči 080 84 88, se malce pogovorimo in gotovo bom znal kaj svetovati.

Brezplačni telefon (Po-Pe 9:00-17:00) :
080 8488

Email:
slovenija@muziker.com

Kontaktirajte nas

© 2004-2019 Muziker | AKG K712PRO
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj