cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
ART

ART PS4X4-PRO

Predstavljamo sisteme za distribucijo električne energije 4×4 PRO SERIES podjetja ART. SERIJA PRO, zgrajena na podlagi priljubljenih pogonov 4x4, je vzdržljivo izdelana, zanesljiva napajalna enota za uporabo v številnih aplikacijah. Kjerkoli je...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (2).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: PS4X4-PRO | ID: 219395

ART PS4X4-PRO

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Predstavljamo sisteme za distribucijo električne energije 4×4 PRO SERIES podjetja ART. SERIJA PRO, zgrajena na podlagi priljubljenih pogonov 4x4, je vzdržljivo izdelana, zanesljiva napajalna enota za uporabo v številnih aplikacijah. Kjerkoli je potreben sistem za upravljanje porabe energije, 4×4 PRO SERIES zagotavlja prenapetostno zaščito, ki jo potrebujete, da vašo omarico zaščitite pred neželenimi motnjami.

Vsi modeli PRO SERIES imajo dodatni notranji diskretni modul, imenovan APF (Advanced Power Filtering), ki filtrira digitalne in zatemnitvene zgoščenke ter vse visokofrekvenčne motnje, ki so nad zvočnim obsegom. Nekateri standardni dodatni moduli se nasičijo in izgubijo svojo učinkovitost filtriranja, ko se obremenitev poveča, vendar smo z uporabo diskretne zasnove visoke moči lahko ustvarili filter, ki ostane učinkovit v celotnem območju delovanja.

Z uporabo topologij običajnega in diferencialnega načina v seriji za zasnovo filtra lahko blokiramo praktično ves neželeni šum, ki je med napeljavo AC in tlemi ter obema stranema napeljave AC. To ima dodatno prednost zmanjšanja težav z ozemljitveno zanko v vašem sistemu. Zlasti visokofrekvenčni hrupni tokovi so močno oslabljeni v obe smeri, tako da morebitni šum na liniji, ki bi ga lahko ustvarila ena od vaših komponent, ne more priti nazaj v vašo glavno napeljavo za izmenični tok, tako da, če uporabljate več napajalnikov PRO SERIES v vašem nastavitve, lahko porazdelite in izolirate hrupne komponente od občutljivih komponent v vašem sistemu. Poleg tega se vsi signali nad 10 kHz filtrirajo iz linije z več kot 40 dB dušenja nad 100 kHz in več.

Aplikacije PS4X4 PRO:
  • Zasnovano z močjo 1800 vatov
  • zaščita pred prenapetostjo
  • APF s filtriranjem EMI & RFI
  • Spredaj nameščena neizklopljena napajalna vtičnica in nastavljiv vir svetlobe z gosjim vratom, nameščen zadaj, za svetlo osvetlitev za stojalom
  • Razmik in poravnava zadnjih vtičnic za namestitev različnih velikosti napajalnih vtičev in napajalnikov

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska