cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Arturia KeyStep 32

4,85
KeyStep je nova vrsta prenosnega glasbenega orodja, ki združuje funkcionalnosti krmilnika tipkovnice in večglasnega koračnega sekvenca za nadzor analognih in digitalnih naprav. Včasih je preprostost ključ do učinkovitosti in najboljši način za...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo jutri ,
2024-06-03
MIDI keyboard Arturia KeyStep 32

Arturia KeyStep 32

134 €

Koda izdelka: KEYSTEP-32 | ID: 226309

Arturia KeyStep 32

To je samodejni prevod s programsko opremo:

KeyStep je nova vrsta prenosnega glasbenega orodja, ki združuje funkcionalnosti krmilnika tipkovnice in večglasnega koračnega sekvenca za nadzor analognih in digitalnih naprav. Včasih je preprostost ključ do učinkovitosti in najboljši način za uresničitev ideje v zvočni rezultat. Zasnova KeyStepa v celoti temelji na tej viziji. KeyStepove ambicije so naravnost do bistva, drsanje nad omejitvami in pustiti glasbenikom, da se osredotočijo na svojo umetnost. Ne glede na to, ali je vaša nastavitev analogna ali digitalna, vam bo KeyStep omogočil doseganje povsem nove ravni nadzora in kreativnosti.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Vsestranskost je ključnega pomena
KeyStep je namenjen razširitvi potenciala vaše nastavitve, ne glede na to, kateri instrumenti ga sestavljajo. Združljiv je s praktično vsemi obstoječimi sintetizatorji, tako analognimi kot digitalnimi, strojno ali programsko opremo. .

Življenjepis za entuzijaste
Trije CV izhodi pošiljajo signale tona in vrat skupaj s hitrostjo, naknadnim dotikom ali modom. trak signal za nadzor analognega instrumenta ali modula.

Digitalno in analogno
Izhod MIDI DIN se lahko uporablja za nadzor katerega koli instrumenta strojne opreme MIDI, medtem ko vam USB povezava omogoča nadzor vtičnikov in navideznih instrumentov.

Vzdrževati ali ne vzdrževati ...
KeyStep vključuje tudi vtičnico za pedal za vzdrževanje, vhod in izhod za sinhronizacijo, ki sledijo ali pošljejo signal ure, in vhod MIDI za uporabo zunanje tipkovnice ali KeyStep kot pretvornik MIDI v CV.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Število tipk

32

Velikost tipkovnice

Površina tipkovnice

Barva glede na proizvajalca

Bela


Vhodi in izhodi

Vhodi

Izhodi

USB MIDI

Da


Pakiranje

Vsebina paketa


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Da


Mere in teža

Teža

1,4 kg

Višina (cm)

3,6

Širina (cm)

48,5

Globina (cm)

14,5


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Kupite Arturia KeyStep 32 v ugodnem kompletu.

KOMPLET z dodatki in lepim popustom. Dodatke in pripomočke boste gotovo potrebovali prej ali slej. Kupite jih kar sedaj in prihranite s tem čas ter denar. Seveda pa ste poleg tega lahko popolnoma prepričani, da so vse komponente kompleta kompatibilne.

Seti na voljo:

Skupna recenzija na podlagi 44 uporabniških recenzij:

4,85

Nejc F.

Splošni vtis

Datum
26.01.2019

It's a powerful small definitely not a toy midi controller with great features. Built is pretty solid and it feels quite indestructible. Both sequencer and arpeggiator with time division and speed rate are working perfectly and you can save up to 8 sequences and it has 8 different ways how the arpeggiator flow will work. What is the best thing it has the CV outputs, clock sync, midi in and out and sustain pedal input so you can control older synths, modular synths or even some drum machines if you want to. The fill of keys is more like a typical synth with no extra weight on it, but it has super responsive aftertouch and playing is very smooth. It powers on 9V DC adapter if you don't want to use it with a computer or directly from USB. For the price, I would definitely recommend to buy it.

Lucia Z.

Splošni vtis

Datum
17.09.2023

Izvrsan midi, rekla bi najbolji na tržištu u tom cijenovnom rangu, preporuka

Kayimjon M.

Splošni vtis

Datum
02.08.2022

Skvelý dizajn, funkčnosť by mohla byť aj bohatšia.

Simone P.

Splošni vtis

Datum
13.01.2022

Fantastica tastiera midi, molto funzionale, Arturia sempre una garanzia

László G.

Splošni vtis

Datum
24.02.2021

Tökéletes !!!