cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

AUDIX USB12

USB12 je miniaturiziran kondenzatorski mikrofon USB, ki se uporablja za snemanje glasu in akustičnih instrumentov neposredno v računalnik prek vrat USB. Ta mikrofon je zasnovan za naravno zajemanje in reprodukcijo vokalov in instrumentov z...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave.
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: USB12-BK | ID: 221296

AUDIX USB12

To je samodejni prevod s programsko opremo:

USB12 je miniaturiziran kondenzatorski mikrofon USB, ki se uporablja za snemanje glasu in akustičnih instrumentov neposredno v računalnik prek vrat USB. Ta mikrofon je zasnovan za naravno zajemanje in reprodukcijo vokalov in instrumentov z osupljivimi detajli. USB12 je jasen, prilagodljiv, enostaven za uporabo in ima odličen odziv na zvok.
Z enakomerno nadzorovanim kardioidnim polarnim vzorcem USB12 zagotavlja izolacijo in nadzor na viru zvoka z gladkim, natančnim odzivom v frekvenčnem območju 50 Hz - 16 kHz.
Kardioidni kondenzatorski mikrofon USB12 podpira 44,1k in 48k vzorčenja za predvajanje in snemanje. Ta kondenzatorski mikrofon visoke ločljivosti ima gumb "Pritisni in govori", "stalno vklopljeno" ali "trenutno vklopljeno", kot tudi priključek za slušalke za spremljanje v realnem času. USB12 je opremljen tudi z nizkofrekvenčnim filtrom za nadzor neželenih nizkofrekvenčnih signalov.
Priložena dodatna oprema vključuje 6 ′ kabel USB in zunanje vetrobransko steklo iz pene.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska