cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

AVID Pro Tools 12 EDU with Annual Support & Upgrade Plan

Nova generacija programske opreme za snemanje, predvajanje, skladanje in urejanje zvoka in glasbe z licenco naročnine do 12 mesecev za študenta / učitelja. Naročnina zajema 12-mesečno popolno podporo strankam in vse nadgradnje, ki pridejo v roku...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: PROTOOLS-ANNUAL-UP-SUP-PL-EDU | ID: 224911

AVID Pro Tools 12 EDU with Annual Support & Upgrade Plan

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Nova generacija programske opreme za snemanje, predvajanje, skladanje in urejanje zvoka in glasbe z licenco naročnine do 12 mesecev za študenta / učitelja. Naročnina zajema 12-mesečno popolno podporo strankam in vse nadgradnje, ki pridejo v roku 12 mesecev od nakupa. Prenovljena 64-bitna orodja Audio Engine Pro vam omogočajo bolj obsežno, lažje in hitrejše delo ustvarjanja glasbe ali postprodukcije. Zvočna kartica snema zvok visoke kakovosti (32-bitni / 192 kHz) in zagotavlja nizko latencijsko spremljanje med snemanjem, ne da bi pri tem ogrozili delovanje vtičnikov. Sistem omogoča snemanje in primerjavo več skladb (Loop, QuickPunch), uporabo virtualnih instrumentov prek programske opreme MIDI Editor s knjižnico AAX, sestavljanje z uporabo integriranega sistema notacije Sibelius Score Editor ali združljivost z drugo programsko opremo in aplikacijami (Media Composer, Logic, Cubase ).

Ta izdelek je t.i. Šolska programska oprema, katera je namenjena zgolj učencem, dijakom, študentom in izobraževalnim inštitucijam. Za nakup tega izdelka je potrebno potrdilo o študiju, oziroma potrdilo o tem, da je kupec izobraževalna inštitucija.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki