cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

AVID Sibelius Crossgrade Annual Subscription with Upgrade Plan

Programska oprema za pisanje in urejanje glasbenih particij z letno naročnino + podpora s programom Avid Upgrade Plan (nadgradnje za 12 mesecev). Ta programska oprema ima profesionalno kakovost zvoka 36 GB knjižnic Sibelius Sounds, 64-bitna...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SIBELIUS-CG-AN-SUB-W-UP-PL | ID: 224917

AVID Sibelius Crossgrade Annual Subscription with Upgrade Plan

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Programska oprema za pisanje in urejanje glasbenih particij z letno naročnino + podpora s programom Avid Upgrade Plan (nadgradnje za 12 mesecev). Ta programska oprema ima profesionalno kakovost zvoka 36 GB knjižnic Sibelius Sounds, 64-bitna arhitektura programske opreme, prepisovanje z Lite PhotoScore in AudioScore Lite, ki so vključene v paketu. Programska oprema vključuje funkcijo ReWire za pošiljanje not v orodja Pro in drugo programsko opremo DAW. Različna različica je zasnovana za lastnike konkurenčne programske opreme z nižjimi cenami.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Kompatibilnost

Kompatibilen z


Funkcije

Lastnosti

Licenca


Pakiranje

Vsebina paketa

Manual


Država

Država izvora

Kitajska