cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

AVID Sibelius EDU Annual Subscription with Annual Upgrade Plan

Programska oprema za pisanje in urejanje glasbenih partitur z letno naročninsko licenco + podpora z Avid Upgrade načrt (nadgradnje za 12 mesecev) za študente / učitelje. Ta programska oprema ima profesionalno kakovost zvoka 36 GB knjižnic...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (2)
Scoring software AVID Sibelius EDU Annual Subscription with Annual Upgrade Plan

AVID Sibelius EDU Annual Subscription with Annual Upgrade Plan

Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: SIBELIUS-EDU-AN-SUB-W-AN-UP-PL | ID: 224914

AVID Sibelius EDU Annual Subscription with Annual Upgrade Plan

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Programska oprema za pisanje in urejanje glasbenih partitur z letno naročninsko licenco + podpora z Avid Upgrade načrt (nadgradnje za 12 mesecev) za študente / učitelje. Ta programska oprema ima profesionalno kakovost zvoka 36 GB knjižnic Sibelius Sounds, 64-bitna arhitektura programske opreme, prepisovanje z uporabo Lite PhotoScore in AudioScore Lite, ki so vključeni v paket. Programska oprema vključuje funkcijo ReWire za pošiljanje not v orodja Pro in drugo programsko opremo DAW.

  Ta izdelek je t.i. Šolska programska oprema, katera je namenjena zgolj učencem, dijakom, študentom in izobraževalnim inštitucijam. Za nakup tega izdelka je potrebno potrdilo o študiju, oziroma potrdilo o tem, da je kupec izobraževalna inštitucija.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Kompatibilnost

Kompatibilen z


Funkcije

Lastnosti

Licenca


Pakiranje

Vsebina paketa

Manual


Država

Država izvora

Kitajska