cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Belkin 4-Ports USB GaN Desktop Charger

Polnite MacBook Pro s polno hitrostjo ali hitro napolnite iPhone in iPad, medtem ko hkrati polnite dve dodatni napravi z našim 108 W 4-vratnim GaN polnilnikom. Ta zmogljiv GaN polnilnik je zasnovan tako, da stoji na mizi, kar vam omogoča enostaven...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: WCH010VFWH | ID: 1041392

Belkin 4-Ports USB GaN Desktop Charger

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Polnite MacBook Pro s polno hitrostjo ali hitro napolnite iPhone in iPad, medtem ko hkrati polnite dve dodatni napravi z našim 108 W 4-vratnim GaN polnilnikom. Ta zmogljiv GaN polnilnik je zasnovan tako, da stoji na mizi, kar vam omogoča enostaven dostop do njegovih 2x USB-C in 2x USB-A vrat. Podpira široko paleto naprav, vključno z MacBook, iPhone, iPad, Apple Watch, Samsung, kot tudi druge pametne telefone, tablice in prenosnike USB-C. Vsebuje GaN tehnologijo, ki zagotavlja visoko moč in povečano učinkovitost polnjenja, ter inteligentno skupno rabo energije, ki najbolj učinkovito porazdeli moč na vašo napravo.
Tehnologija USB-C PD 3.0 Power Delivery zagotavlja hitro polnjenje za do dve napravi: dostop do 96 W moči za polnjenje MacBook Pro od 0 do 50 % v 39 minutah z enim priključkom USB-C, ki je v uporabi; ko sta v uporabi oba priključka USB-C, hitro napolnite iPad od 0-50% v 39 minutah in iPhone 13 Pro Max od 0-50% v 21 minutah.
Polnilnik je zasnovan tako, da stoji na mizi ali nočni omarici, tako da lahko zlahka dostopate do polnilnih vrat, ne da bi se plazili po tleh ali kopali za pohištvom. Priložen je 2M / 6,6-metrski napajalni kabel, tako da ga lahko postavite neposredno, kamor ga potrebujete.
Polnite širok nabor prenosnikov, tablic, pametnih telefonov in drugega, vključno z MacBookom, Chromebookom, drugimi prenosniki USB-C, iPhone, iPad, pametnimi telefoni Samsung, Apple Watch in drugimi združljivimi napravami.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Adapter

Kompatibilen z

Mobile phones, Tablete


Funkcije

Število izhodov

4

Wireless Charging

Ne

Number of Slots

4


Lastnosti

Barva

Bela


Vhodi in izhodi

Pakiranje

Vsebina paketa

Manual, Power Cable


Napajanje

Moč (Watt)

107

Napajanje

240V


Mere in teža

Širina (cm)

9,8

Globina (cm)

8

Višina (cm)

3,1


Država

Država izvora

Kitajska