cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Belkin Boost Charge Lightning to USB-C Cable CAA004bt1MWH Bela 1 m USB kabel

5
Uživajte v hitrem polnjenju in dodatni vzdržljivosti s pletenimi kabli USB-C do Lightning. V kombinaciji z 18 W USB-PD polnilnikom lahko naši kabli s certifikatom MFi hitro napolnijo vaš iPhone 8 ali novejši od nič do 50 % v 30 minutah. Poleg tega...
Na poti 6 kos
Predviden datum dobave 10.05.2024
17,50 €
19,90 €
- 12 %
USB kabel Belkin Boost Charge Lightning to USB-C Cable CAA004bt1MWH Bela 1 m USB kabel

Belkin Boost Charge Lightning to USB-C Cable CAA004bt1MWH Bela 1 m USB kabel

17,50 €
19,90 €
- 12 %

Koda izdelka: CAA004BT1MWH | ID: 1041397

Belkin Boost Charge Lightning to USB-C Cable CAA004bt1MWH Bela 1 m USB kabel

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Uživajte v hitrem polnjenju in dodatni vzdržljivosti s pletenimi kabli USB-C do Lightning. V kombinaciji z 18 W USB-PD polnilnikom lahko naši kabli s certifikatom MFi hitro napolnijo vaš iPhone 8 ali novejši od nič do 50 % v 30 minutah. Poleg tega izpolnjujejo Applove stroge standarde, tako da ne glede na to, katero dolžino potrebujete, ste lahko prepričani, da bo delovalo, ne glede na to, ali polnite svoj iPhone ali sinhronizirate glasbo in fotografije na iPadu.
Izdelana z izboljšano pleteno najlonsko zunanjostjo, se lahko počutite samozavestni, saj veste, da se ti kabli ne bodo zlomili. Preizkušeni, da preživijo več kot 10.000 ovinkov, so zasnovani tako, da trajajo, upirajo se obrabi in notranjim poškodbam, ne glede na to, kolikokrat jih priklopite in izključite.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Kompatibilen z


Lastnosti

Barva


Konektorji

Konektor tipa A

Konektor tipa B

Connector Angle


Mere in teža

Dolžina

1 m


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5