cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Belkin Boost Charge CAC001BT1MBK Črna 1 m USB kabel

Napajanje in sinhronizacija naprav USB-C,® Micro-USB in Lightning s tem kablom 3-v-1. Upravljanje kablov na vsakem adapterju ima majhen kavelj, ki se poveže s kablom, tako da je enostavno ostati organiziran. Združljiv je z mnogimi vašimi...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
21,40 €
22,40 €
- 4 %
USB kabel Belkin Boost Charge CAC001BT1MBK Črna 1 m USB kabel

Belkin Boost Charge CAC001BT1MBK Črna 1 m USB kabel

21,40 €
22,40 €
- 4 %

Koda izdelka: CAC001BT1MBK | ID: 1041404

Belkin Boost Charge CAC001BT1MBK Črna 1 m USB kabel

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Napajanje in sinhronizacija naprav USB-C,® Micro-USB in Lightning s tem kablom 3-v-1. Upravljanje kablov na vsakem adapterju ima majhen kavelj, ki se poveže s kablom, tako da je enostavno ostati organiziran.
Združljiv je z mnogimi vašimi najpogosteje uporabljenimi predmeti, kot so pametni telefoni, tablični računalniki in napajalniki, zaradi česar je popoln za potovanja ali prenatrpane polnilne postaje. Preprosto priključite konec USB-A na računalnik ali polnilnik in pripravljeni ste na delo.
MFi certifikat pomeni, da se lahko samozavestno priključite na naprave iPhone in iPad z uporabo konektorja Lightning. Univerzalni kabel zagotavlja varnost in optimalno polnjenje za združljive izdelke Apple.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva


Konektorji

Konektor tipa A

Konektor tipa B

Connector Angle


Mere in teža

Dolžina

1 m


Država

Država izvora

Kitajska