cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Belkin Mini DisplayPort to HDMI Adapter 4k

Mini DisplayPort na HDTV adapter vam omogoča pretakanje visokokakovostnih A/V vsebin iz prenosnika ali tablice na vaš HDTV. Uporabite ga v povezavi s kablom HDMI (na prodaj posebej) za gledanje filmov, skupno rabo fotografij ali razširitev delovne...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (3)
USB adapter Belkin Mini DisplayPort to HDMI Adapter 4k

Belkin Mini DisplayPort to HDMI Adapter 4k

Izberi alternativo (3)

Koda izdelka: F2CD079BT | ID: 1041469

Belkin Mini DisplayPort to HDMI Adapter 4k

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Mini DisplayPort na HDTV adapter vam omogoča pretakanje visokokakovostnih A/V vsebin iz prenosnika ali tablice na vaš HDTV. Uporabite ga v povezavi s kablom HDMI (na prodaj posebej) za gledanje filmov, skupno rabo fotografij ali razširitev delovne postaje z zrcaljenim namizjem. Adapter ponuja vlito razbremenitev za fleksibilnost na priključnih točkah, kar zmanjšuje obrabo zaradi pogoste uporabe. Bela nalepka vam pomaga ugotoviti, kateri konec je za enostavno in hitro vstavljanje.
Adapter, ki meri 5 palcev, je žepni prenosni pripomoček za HDTV nastavitve tako doma kot v pisarni. Ko se uporablja s kablom HDMI (na prodaj posebej), adapter ponuja možnost plug-and-play, ki je idealna za predstavitve na poti. Paket vključuje Mini DisplayPort na HDTV adapter in uporabniški priročnik.

Parametri in specifikacija

Velikost

Dolžina kabla

12 cm


Funkcije

Vmesnik


Lastnosti

Barva

Črna


Konektorji

Konektor tipa A

mini DisplayPort

Konektor tipa B

HDMI Male


Država

Država izvora

Kitajska