cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Belkin Wall Charger Universal C-C Cable

Napolnite svoj Samsung ali drug pametni telefon od 0-50 % v 26 minutah s tem stenskim polnilnikom USB-C PD 3.0 PPS 25 W. Nadgradite svoj standardni napajalnik v škatli z univerzalnim polnilnikom s certifikatom USB-C PD 3.0, ki zagotavlja optimalno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Napajalnik Belkin Wall Charger Universal C-C Cable

Belkin Wall Charger Universal C-C Cable

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: WCA004VF1MWH-B6 | ID: 1041511

Belkin Wall Charger Universal C-C Cable

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Napolnite svoj Samsung ali drug pametni telefon od 0-50 % v 26 minutah s tem stenskim polnilnikom USB-C PD 3.0 PPS 25 W. Nadgradite svoj standardni napajalnik v škatli z univerzalnim polnilnikom s certifikatom USB-C PD 3.0, ki zagotavlja optimalno polnjenje za novejše pametne telefone Samsung, Google in druge pametne telefone v kompaktni zasnovi, pripravljeni za potovanje. Opremljen s tehnologijo PPS, ki omogoča optimizirano polnjenje z združljivimi napravami z dinamičnim dogovarjanjem o najboljši polnilni napetosti, ki zagotavlja do 25 W za pametne telefone Samsung in 20 W za druge pametne telefone. Priložen je kabel USB-C na USB-C za uporabo iz škatle.
Varno napolnite svoj telefon hitreje kot kdaj koli prej z inteligenco programabilnega standarda napajanja. Tehnologija PPS omogoča napajalniku, da dinamično prilagaja svoj izhod glede na napravo, s katero je povezan, in zagotavlja natančno količino energije, ki je potrebna za idealno polnjenje.
Vse, kar potrebujete za začetek. Vključuje 3,3 ft/1m kabel USB-C na USB-C za polnjenje iz škatle.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Adapter

Kompatibilen z

Mobile phones, Tablete


Funkcije

Število izhodov

2

Wireless Charging

Ne

Number of Slots

2


Lastnosti

Barva

Bela


Vhodi in izhodi

Izhodi


Pakiranje

Vsebina paketa

USB-C - USB-A Cable


Napajanje

Moč (Watt)

25

Napajanje

Adapter


Država

Država izvora

Kitajska