cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Bespeco KG10 Stojalo za kitaro

3,80
Novo enotno univerzalno stojalo za kitaro. Zložljivi zgornji jaram sistema samodejnega oprijema. Notranja zgradba iz kromirane cinkove zlitine, prevlečena z mehkim naravnim gumam, ki zagotavlja robustnost in varnost instrumenta. Spodnja...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
75,90 €
92 €
- 17 %
Stojalo za kitaro Bespeco KG10 Stojalo za kitaro

Bespeco KG10 Stojalo za kitaro

75,90 €
92 €
- 17 %

Koda izdelka: KG10 | ID: 225753

Bespeco KG10 Stojalo za kitaro

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Novo enotno univerzalno stojalo za kitaro. Zložljivi zgornji jaram sistema samodejnega oprijema. Notranja zgradba iz kromirane cinkove zlitine, prevlečena z mehkim naravnim gumam, ki zagotavlja robustnost in varnost instrumenta. Spodnja naramnica, prekrita z naravno gumo in reže za držanje kitare; nastavitev višine s potisnim mehanizmom s kovinskim zatičem in dodatnim varnostnim gumbom. Vse komponente je mogoče zamenjati. Popolnoma zložljivo. Njegova inovativna zasnova, skupaj z uporabo masivnih in odpornih materialov, omogoča edinstveno delovanje na svetu.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Najmanjša višina 77 cm. Največja višina 115 cm. Teža 1,8 Kg Največja nosilnost 10 Kg. Barva črna + kromirana škatla za embalažo

Parametri in specifikacija

Velikost

Minimalna višina

Največja višina


Lastnosti

Nosilnost


Material

Mere in teža

Teža

2,3 kg


Država

Država izvora

Italija


Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

3,80

Josef Š.

Splošni vtis

Datum
12.01.2023

Bytelný, stabilní stojan. Uzavírací mechanismus je tak trochu bonus navíc, kytara dobře drží i bez něj. Samolepka nevyžádaně nabízená k nákupu je neužitečná a zbytečná cetka, Muziker tak plýtvá a ničí životní prostředí. Ne, to fakt není dobrá reklama. Asi je možné ji odmítnout, měl jsem to udělat. Nevím, jak je možné, že má samolepka hodnocení 4,5. Mě ji formulář vůbec neumožnil hodnotit.