cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

BG France LD TO Ligatura za tenor saksofone

5
Zlata lakirana ligatura, ki ustreza standardnim ustnikom iz plastičnih tenorskih saksofonov proizvajalca znanega francoskega proizvajalca dodatkov za pihala. Ligatura je še en inovativen dizajn Francka Bichona, ki zagotavlja usmerjen ton in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: BGF-LDT0 | ID: 225454

BG France LD TO Ligatura za tenor saksofone

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zlata lakirana ligatura, ki ustreza standardnim ustnikom iz plastičnih tenorskih saksofonov proizvajalca znanega francoskega proizvajalca dodatkov za pihala. Ligatura je še en inovativen dizajn Francka Bichona, ki zagotavlja usmerjen ton in stabilno intonacijo v vseh registrih.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Francija


Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

5

Josef N.

Splošni vtis

Datum
07.03.2023

Jedná se o precizně zpracovanou ligaturu: zvuk je brilantní, oceňuji dobrý ozev ve spodních tónech. Ligatura na hubici skvěle drží, v horní části má protiskluzové pásky. V základní ceně je ligatura předražená (ostatně jako všechny ligatury), Muziker měl 45% slevu.

Anonimno

Splošni vtis

Datum
14.10.2016

Szuper!