cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

Bogren Digital Ampknob RevC (Digitalni izdelek)

Bogren Digital Ampknob RevC je vtičnik za kitarski ojačevalnik, zasnovan za rock in metal kitariste, ki želijo profesionalno zveneč ton brez težav z zapletenimi nastavitvami. Enostavno upravljanje z enim gumbom: Pozabite na ure in ure za izbiranje...
Prenesi zdaj
46,86 €
Pošiljamo elektronsko
Programski FX procesor z vtičnikom Bogren Digital Ampknob RevC (Digitalni izdelek)

Bogren Digital Ampknob RevC (Digitalni izdelek)

46,86 €

Koda izdelka: 1475-1006 | ID: 1128054

Bogren Digital Ampknob RevC (Digitalni izdelek)

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Bogren Digital Ampknob RevC je vtičnik za kitarski ojačevalnik, zasnovan za rock in metal kitariste, ki želijo profesionalno zveneč ton brez težav z zapletenimi nastavitvami.


  • Enostavno upravljanje z enim gumbom: Pozabite na ure in ure za izbiranje vašega zvoka. Ampknob RevC vam omogoča prilagajanje vsega, od čistega do popačenja z visokim ojačenjem z enim samim gumbom.
  • RevC Mesa Boogie Dual Rectifier emulacija: ta vtičnik zajame zvok legendarnega modela ojačevalnika Mesa Boogie, ki je znan po čvrstem, agresivnem zvoku, popolnem za rock in metal.
  • Toni, pripravljeni za album: Ampknob RevC je zasnovan za zagotavljanje tonov profesionalne kakovosti takoj po izdelavi. Ni potrebe po obsežnem prilagajanju – samo priključite in igrajte.
  • Vgrajena orodja: Ampknob RevC vključuje uglaševalec, metronom in snemalnik, tako da imate vse, kar potrebujete za vadbo in snemanje brez preklapljanja med programi.
  • Modeliranje IR omarice: Ta tehnologija simulira zvok različnih omaric zvočnikov, kar vam omogoča, da dodatno prilagodite svoj ton.
  • Na splošno je Bogren Digital Ampknob RevC odlična možnost za kitariste, ki želijo preprost, zmogljiv način za doseganje profesionalno zvenečih rock in metal tonov.


Parametri in specifikacija

Primerno za

Kompatibilen z


Funkcije

Podprte oblike vtičnikov

VST, AU, AAX


Lastnosti

Licenca


Država

Država izvora

Švedska