cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

Bogren Digital Jens Bogren Signature IR Pack: Rhythm (Digitalni izdelek)

Jens Bogren Signature IR Pack: Rhythm je zbirka impulznih odzivov (IR), zasnovanih za kitariste, ki želijo doseči močne in profesionalno zveneče tone ritmične kitare, zlasti v metal žanru. Ključne funkcije: 35 natančno izdelanih IR-jev: posnetih...
Prenesi zdaj
37,22 €
Pošiljamo elektronsko
Zvočna knjižnica za sampler Bogren Digital Jens Bogren Signature IR Pack: Rhythm (Digitalni izdelek)

Bogren Digital Jens Bogren Signature IR Pack: Rhythm (Digitalni izdelek)

37,22 €

Koda izdelka: 1475-1007 | ID: 1128057

Bogren Digital Jens Bogren Signature IR Pack: Rhythm (Digitalni izdelek)

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Jens Bogren Signature IR Pack: Rhythm je zbirka impulznih odzivov (IR), zasnovanih za kitariste, ki želijo doseči močne in profesionalno zveneče tone ritmične kitare, zlasti v metal žanru.


Ključne funkcije:

  • 35 natančno izdelanih IR-jev: posnetih iz resničnih snemanj s taksiji, ki so jih uporabljali ugledni umetniki metala.
  • Zvok, ki ga je odobril Jens Bogren: Zasnoval ga je priznani producent Jens Bogren, kar zagotavlja, da se ti IR brezhibno vključijo v goste mešanice.
  • Vnaprej izenačevalnik in pripravljen za uporabo: Prihranite čas z uporabo IR-jev, ki so že optimizirani za gladko, analogno zgornjo mejo brez grobosti.
  • Zasnovan za težke ritem kitare: Ti IR-ji so posebej prilagojeni za zagotavljanje tesnega, agresivnega nizkotonskega in osredotočenega udarca, ki je bistven za težke ritem dele.
  • Združljivo z IR nalagalniki: Brezhibno deluje z večino programske in strojne IR nalagalnikov digitalnih zvočnih delovnih postaj (DAW).


Parametri in specifikacija

Funkcije

Podprti formati

WAV

Število zvokov

35


Lastnosti

Licenca


Država

Država izvora

Švedska