cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Boss FV-30H

2,75
Kompakten nadzor glasnosti pedala, ki ponuja visoko kakovost zvoka, zanesljivost in trajnost. Pedal je izdelan iz litega 100% profesionalnega aluminijastega materiala in ima neverjetno gladek hod, ki je potreben za fino regulacijo glasnosti. Poleg...
Naročeno pri dobavitelju 1 kos
Naročeno pri dobavitelju - pridno preverjamo razpoložljivost
Naročeno pri dobavitelju 1 kos
Naročeno pri dobavitelju - pridno preverjamo razpoložljivost

Koda izdelka: FV-30H | ID: 219809

Boss FV-30H

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompakten nadzor glasnosti pedala, ki ponuja visoko kakovost zvoka, zanesljivost in trajnost. Pedal je izdelan iz litega 100% profesionalnega aluminijastega materiala in ima neverjetno gladek hod, ki je potreben za fino regulacijo glasnosti. Poleg tega ima visoko impedanco in ločen izhod za sprejemnik, zaradi česar je primeren za uporabo z električno kitaro ali bas kitaro.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

True bypass

Ne

Vgrajen uglaševalec

Da


Vhodi in izhodi

Vhodi


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Tajvan


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

2,75

Jaromir P.

Splošni vtis

Datum
26.02.2019

Pedál působí velmi kvalitně. Nástup hlasitosti je ovšem až cca za půlkou chodu . Nastavení hlasitosti je tedy ve velmi malém rozsahu chodu pedálu čímž je dost nekomfortní a vyžaduje dost přesnou manipulaci což je při hře celkem nepohodlné. Pro úplné zatlumení a plnou hlasitost je to v pohodě.