cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Boss SY-300

3,63
Vzemite svojo najljubšo kitaro in skočite v ogromen svet zvokov z novim kitajskim sintetizatorjem SY-300. Uporabite ga lahko s katero koli kitaro in to takoj. Poseben prevzem ni potreben - samo priklopite standardni 1-4 "kabel in začnite igrati....
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 3 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06
658 €
702 €
- 6 %
Na zalogi 3 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06
658 €
702 €
- 6 %

Koda izdelka: SY-300 | ID: 221174

Boss SY-300

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Vzemite svojo najljubšo kitaro in skočite v ogromen svet zvokov z novim kitajskim sintetizatorjem SY-300. Uporabite ga lahko s katero koli kitaro in to takoj. Poseben prevzem ni potreben - samo priklopite standardni 1-4 "kabel in začnite igrati. Zahvaljujoč revolucionarni tehnologiji BOSS lahko uživate v drznih analognih večglasnih zvokih z ničelno zakasnitvijo in močno razširite izrazne in zvočne zmogljivosti svoje kitare. , lahko še naprej delate z zvokom Od preprostih svinčenih zvokov do zapletenih zvočnih površin SY-300 v vašo glasbo vnaša nove dimenzije zvoka in ustvarjalnosti.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Priključite standardni 1/4 "kabel in predvajajte neverjetne zvoke sintetizatorja s katero koli kitaro
• Zero latenca vas zelo dotakne glasbe in vaše kitare
• Trije oddelki sintetizatorja in štirje učinki za bogat, dinamičen in domiseln zvok
• Oblikujte zvok kitare s filtri, ojačevalniki in LFO oscilatorji
• Grafični LCD zaslon, tri stikala na pedala z dodatno funkcijo in eno stikalo za vklop / izklop
• 70 pripravljenih tovarniških zvokov in 99 uporabniških spominov za shranjevanje lastnih zvokov
• Ustvarite in shranite zvoke v računalniku z urejevalnikom / knjižničarjem BOSS Tone Studio in pridobite več zvokov na BOSS Tone Central
• Deluje tudi z basi in drugimi elektronskimi instrumenti

Veliko novih zvokov brez posebnega prevzema
Z novim SY-300 imate na dosegu roke neverjetno tehnologijo kitarskega sintetizatorja Roland / BOSS. Če želite igrati naše druge kitarske sintetizatorje, morate imeti na svoji kitari nameščen GK pickup. Vendar lahko SY-300 uporabite s katero koli kitaro prek standardnega 1/4 "instrumentalnega kabla. SY-300 trenutno uporablja najhitrejši sistem DSP in najnovejše novosti iz delavnice BOSS. Je neverjeten sintetizator, ki igra brez zamuda. To vam omogoča, da razširite zvok in izrazni potencial igranja za nove zvoke in vam ni treba učiti se novih tehnik igranja - lahko igrate vse, kot prej.

Analogni sintetizator za vašo kitaro
SY-300 ima zmogljiv večglasni sintetizator s tremi ločenimi odseki, ki širi vaš zvočni arzenal s številnimi neverjetnimi zvoki. Tako kot tipkovnica z analogno klasiko imate tudi zdaj popolno svobodo pri ustvarjanju zvokov in široko paleto parametrov - izberite eno izmed različnih valovnih oblik, jo prilagodite s filtrom in ojačevalnikom, modulirajte z oscilatorjem LFO in nanjo nalagajte posamezne zvoke. drug na drugega. Uporabite lahko tudi zaporedje korakov (z nadzorom tempa dotikanja) in ustvarite dinamične melodije ali arpegije z igranjem ene note na kitari! S funkcijo dude Blender lahko takoj zmešate in prilagodite nastavitve sintetizatorja drugim obližem ter hitro ustvarite navdihujoče nove zvoke.

Zvok kitare prilagodite s funkcijami sintetizatorja
Poleg predvajanja neverjetnih lastnih zvokov lahko SY-300 na različne zanimive načine obdeluje tudi zvok vaše kitare. Zvok kitare lahko prilagodite s filtrom in sčasoma spremenite njen potek (Attack / Decay) prek ojačevalnika. Tako spremenjen zvok lahko še vedno modulirate z odsekom LFO ali "razbijete" s koračnim zaporedjem. Vse te nove funkcije omogočajo obogatitev zvoka kitare z možnostmi in teksturami zvoka, ki jih ni mogoče ustvariti z običajnim igranjem.

Novi zvoki vključujejo neverjetne učinke
Učinki igrajo pomembno vlogo pri oblikovanju zvoka sintetizatorja. Novi SY-300 je opremljen z učinki, ki bodo vaš zvok odpihnili v stratosfero. Hkrati lahko uporabljate 4 procesorje učinkov. Vsak od njih ponuja različne vrste učinkov, npr. Overdrive in Distortion, Slow Gear, Isolator, Slicer in še veliko več. Nekatere vrste vsebujejo celo dve vrsti učinkov, npr. Chorus + Delay ali Delay + Reverb. Učinke lahko uporabite za zvok sintetizatorja, zvok kitare ali oboje - to je odvisno od vas.

Odlične možnosti nadzora in vsestranska povezljivost
Upravljanje SY-300 med igranjem je zelo preprosto. S štirimi vgrajenimi stikali na pedala lahko vklopite / izklopite Bypass, preklapljate obliže in nadzorujete tri različne parametre (določene v nastavitvah popravka). Če potrebujete več možnosti, lahko priključite dve dodatni zunanji stikalni stopalki ali stopalko Expression. Izhod THRU vam omogoča, da prvotni zvok vaše kitare obidete neposredno na ojačevalnik ali uporabite zanko z učinki v povezavi s priključkom RETURN. Dva para izhodnih konektorjev (MAIN in SUB) omogočata konfiguracijo izhodov za katero koli uporabo. Priključki MIDI IN in OUT / THRU omogočajo povezavo s stikali, avtomatskimi bobni in drugimi MIDI napravami.

USB vmesnik za računalnike
SY-300 je opremljen z avdio pretvornikom USB, s katerim lahko svoje predvajanje posnamete v program DAW v računalniku. Lahko posnamete zvok sintetizatorja SY-300 in učinke ali posnamete "čisti" originalni kitarski signal. Nato lahko ta signal pošljete nazaj na SY-300, ga obdelate s sintetizatorjem in ustvarite popoln zvok. Lahko tudi pošljete druge skladbe s svojega SY-300 na SY-300, jih obdelate s sintetizatorjem + učinki in ustvarite neverjetne nove zvoke. Povezava SY-300 USB omogoča tudi shranjevanje in upravljanje popravkov v posebni aplikaciji za urejanje BOSS Tone Studio ter pridobivanje novih popravkov na spletnem mestu BOSS Tone Central.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število efektov

20

MIDI interface

Da


Vhodi in izhodi

USB

Da


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Tajvan


Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

3,63

Nuno M.

Splošni vtis

Datum
13.10.2022

It's a good unit! The lack of a send/return is a negative point! The desktop software it's outdated, it uses Adobe Air which is no longer supported. Overall it has some nice sounds a lot of parameters to tweak. If you're looking for a real synth that can emulates more than analogic synths, I would recommend the GR-55 unit instead.