cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Bugera BXD15A

4,58
Zmogljiv, dvokanalni basov s klinasto zasnovo in 1000 W moči. Vključuje 15-palčni aluminijasti zvočnik TURBOSOUND, revolucionarni ojačevalnik razreda D in visokonapetostni predojačevalnik MOSFET z zvokom cevnega ojačevalnika. Combo je opremljen z...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
357 €
366 €
Bas kombo Bugera BXD15A

Bugera BXD15A

357 €
366 €

Koda izdelka: BXD15A | ID: 225880

Bugera BXD15A

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zmogljiv, dvokanalni basov s klinasto zasnovo in 1000 W moči. Vključuje 15-palčni aluminijasti zvočnik TURBOSOUND, revolucionarni ojačevalnik razreda D in visokonapetostni predojačevalnik MOSFET z zvokom cevnega ojačevalnika. Combo je opremljen z običajnim kompresorjem, tehnologijo DYNAMIZER Power Management, ima krmiljenje za Bass, Mid in Treble, preklopni srednji frekvenčni nadzor, preklopni ultra nizki in ultra visoki funkciji, pasivni Gyrator EQ in efektna zanka. Povezuje se z izhodom XLR DI za direktno povezavo z mešanico, preklopnim izhodom sprejemnika in vhodom AUX. Naprava ima aktivni hladilni sistem, integriran omejevalnik in dvojno nožno stikalo za funkcije Mute in FX (nožni stikal ni priložen) Dimenzije: 566 x 480 x 452 mm Teža: 22 kg.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip zvočnika


Funkcije

Zvočniki

Efekt zanka

Da

Limiter

Da


Lastnosti

Moč


Vhodi in izhodi

Vhodna vrata nožnega stikala

Da

USB

Ne

Izhod DI

Da


Efekti

Kompresor

Da


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Moč (Watt)

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,58

Kaloyan K.

Splošni vtis

Datum
10.08.2020

Бас кубето вече е доставено при мен и съм много доволен .Благодаря

Stanislav T.

Splošni vtis

Datum
09.09.2017

Šel jsem do tohoto aparátu spíš ze zvědavosti, i když ukázky na youtube byly lehce pozitivní. Nicméně po půl roce užívání můžu říct, že se jedná o velice kompatibilní aparát a člověk využije všechny ty serepetičky jako kompresor, nastavení středových frekvencí atd. Každej si tam prostě najde svůj zvuk. 15" reprák si vodmaká svý a tlačí suprově. Těch 1000W .......berme to realisticky :-D Nicméně aparát vyhraje v pohodě i větší podia. Super jsou i podsvícený poťáky na ovládacím panelu a výstup na ladičku. Za málo peněz hodně muziky. Jediný co mně sere je absence bočních madel. Jinak vřele doporučuji.