cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Cameo Studio Par 4 G2

Najdemo jih na skoraj vsakem dogodku – velikem ali majhnem, na odrih v živo ali korporativnih dogodkih, v gledališču ali TV studiu. LED PAR reflektorji so stalnica v portfelju vsakega oblikovalca razsvetljave in ponudnika najema – in morajo...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
LED PAR Cameo Studio Par 4 G2

Cameo Studio Par 4 G2

434 €

Koda izdelka: CLPST4G2 | ID: 1040558

Cameo Studio Par 4 G2

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Najdemo jih na skoraj vsakem dogodku – velikem ali majhnem, na odrih v živo ali korporativnih dogodkih, v gledališču ali TV studiu. LED PAR reflektorji so stalnica v portfelju vsakega oblikovalca razsvetljave in ponudnika najema – in morajo izpolnjevati najvišje zahteve glede kakovosti osvetlitve, delovanja in prilagodljive uporabe.
Z drugo generacijo serije STUDIO PAR je Cameo revidiral žanr klasičnih LED PAR svetilk za statično osvetlitev na vseh ravneh in dal dizajnu nedvomno prenovo.
Izjemno kompakten STUDIO PAR 4 G2 temelji na 12 x 8 W 4-v-1 RGBW LED z impresivnim svetlobnim tokom 4.100 lm pri kotu snopa 16° in enakomerno porazdelitvijo svetlobe. Zahvaljujoč nastavljivi frekvenci PWM v območju od 650 Hz do 25 kHz je STUDIO PAR 4 G2 primeren tudi za delovanje brez utripanja v gledališčih, TV studiih, na filmskih prizoriščih ali na festivalih svetlobe v zaprtih prostorih. Še bolj vsestranska je uporaba v kombinaciji z izbirno na voljo Cameo iDMX Stick za brezžično upravljanje STUDIO PAR 4 G2 prek W-DMX™.
Za posebej prilagodljivo montažo je STUDIO PAR 4 G2 po izbiri mogoče naknadno opremiti z zložljivo 16 mm TV nastavkom, ki temelji na patentirani tehnologiji SPIN16®.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Uporaba

Stage, Clubs, Video Production

Tip

PAR


Funkcije

Glasbeno nadzorovani programi

Ne

DMX

Da

Število izhodov

2

Brezžični nadzor

Da


Lastnosti

Barva

Vrsta LED

IP zaščitni razred

Kot snopa

Vir svetlobe


Pakiranje

Vsebina paketa


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Moč LED

Napajanje

100V - 240V


Mere in teža

Neto teža (kg)

5,1


Država

Država izvora

Kitajska