cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Decksaver ASM HYDRASYNTH EXPLORER

ASM Hydrasynth Explorer ima 37-notno srednje veliko tipkovnico PolyTouch® ter številne gumbe in gumbe za svoje oscilatorje, valovno obliko, prednastavitve zvoka in še več. Z vsemi temi lastnostmi vedno obstaja nevarnost prahu, tekočine in...
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-23
Plastično pokrivalo za klaviaturo
 Decksaver ASM HYDRASYNTH EXPLORER

Decksaver ASM HYDRASYNTH EXPLORER

46,90 €

Koda izdelka: DS-PC-ASMHSEXPLORER | ID: 1042130

Decksaver ASM HYDRASYNTH EXPLORER

To je samodejni prevod s programsko opremo:

ASM Hydrasynth Explorer ima 37-notno srednje veliko tipkovnico PolyTouch® ter številne gumbe in gumbe za svoje oscilatorje, valovno obliko, prednastavitve zvoka in še več. Z vsemi temi lastnostmi vedno obstaja nevarnost prahu, tekočine in nenamernega udarca. Po velikem povpraševanju velikega števila lastnikov Hydrasynth Explorerja so izdelali Decksaver za svojo dragoceno tipkovnico.
Pokrov Hydrasynth Explorer je zasnovan in oblikovan po meri, da se popolnoma prilega, hkrati pa sprejme kable, kar pomeni, da lahko vaša enota stoji pripravljena za delovanje, hkrati pa je popolnoma zaščitena. Izjemno vzdržljiva polikarbonatna lupina ima izjemno vzdržljivost in nudi najvišjo stopnjo zaščite.
S svojo enostavno prenosljivostjo in velikostjo, ki jo je mogoče spraviti v nahrbtnik, ne glede na to, kje ste, vam nikoli ne bo treba skrbeti, da bi se vaš Explorer poškodoval s pokrovom Decksaver.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Primerno za znamko

ASM

Primerno za

ASM Hydrasynth Explorer

Tip

Pokrivalo za prah


Lastnosti

Država

Država izvora

Velika Britanija