cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

DiMarzio DP 184BK The Chopper Black

3,60
Chopper je glasnejši, luštnejši brat Hitre skladbe 1. Večja moč je skoncentrirana v srednjih in nizkih koncih za večji zvok z več drobljenja. Ima enake stranske tuljave in konstrukcijo z dvojnimi rezili kot Fast Track 1, tako da ni nobenih...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2024-05-31
100 €
109 €
- 8 %
Kitarski pick up DiMarzio DP 184BK The Chopper Black

DiMarzio DP 184BK The Chopper Black

100 €
109 €
- 8 %

Koda izdelka: 10000318 | ID: 226548

DiMarzio DP 184BK The Chopper Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Chopper je glasnejši, luštnejši brat Hitre skladbe 1. Večja moč je skoncentrirana v srednjih in nizkih koncih za večji zvok z več drobljenja. Ima enake stranske tuljave in konstrukcijo z dvojnimi rezili kot Fast Track 1, tako da ni nobenih poravnanih drogov ali težav z vlečenjem vrvic. DiMarzio ga je prvotno zasnoval kot most za dvigovanje mostu, ki ga je združil s Cruiserjem in Fast Track 1. Zvok The Chopper je križ med enojno tuljavo in humbuckerjem v polni velikosti, ki ima več telesa kot enojnega in večjo jasnost kot HB. Odlična izbira za pospeševanje tona in povečanje moči položaja mostu Strat, kjer je lahko del usklajenega kompleta z 2 hitri sledovi 1 pickups ali Fast Track 1 vratom in Cruiserjem (DP187) (sredina).

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ožičenje: 4 vodnika
Magnet: keramika
Izhodna mV: 260
Enosmerni upor: 9,16 Kohm
Leto uvajanja: 1994

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Vrsta magneta


Funkcije

Število strun

6

Ožičenje


Lastnosti

Magneti

Barva

Impedanca

9,16 kOhm

Barva glede na proizvajalca

Black


Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 4 uporabniških recenzij:

3,60

Alexander M.

Splošni vtis

Datum
17.01.2022

Ein wunderbarer Pickup ! ein chopper eben.... ich hab ihn in die bridge einer Fender Vintura Mustang gesteckt, was viele als "blasphemie" bezeichnen würden. Aber er klingt zu gut in phase und out phase.