cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Eliminator Lighting MEGA 64 PROFILE EP

Eliminator Lighting Mega 64 Profile EP je kompaktna LED svetilka z nizkim profilom, zasnovana za osvetlitev navzgor, odrsko razsvetljavo in pranje sten ter bo prinesla barvo in vznemirjenje na manjše dogodke ali predstave na majhnem odru. Mega 64...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 3 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-26
172 €
175 €
LED PAR Eliminator Lighting MEGA 64 PROFILE EP

Eliminator Lighting MEGA 64 PROFILE EP

172 €
175 €

Koda izdelka: MEGA64-PROFILE-EP | ID: 1127464

Eliminator Lighting MEGA 64 PROFILE EP

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Eliminator Lighting Mega 64 Profile EP je kompaktna LED svetilka z nizkim profilom, zasnovana za osvetlitev navzgor, odrsko razsvetljavo in pranje sten ter bo prinesla barvo in vznemirjenje na manjše dogodke ali predstave na majhnem odru. Mega 64 Profile EP poganja dvanajst svetlih 4-W Quad (RGB+UV 4-v-1) LED in ponuja edinstveno, bolj živahno barvno paleto z UV LED kot tradicionalne RGB svetilke.


Ta par je inteligentno zasnovan tako, da ga je mogoče namestiti neposredno na tla ali znotraj nosilca brez nosilca za obešanje, ker so vhodi in izhodi za napajanje in DMX nameščeni ob strani napeljave, ne na zadnji strani. Njegove noge in škarjasti jarem omogočajo največjo vsestranskost razsvetljave, ki jo lahko uporabite za pomivanje tal ali obesite na nosilce ali cevi.


Mega 64 Profile E ponuja gladko mešanje barv brez RGB+UV senc, ima 25-stopinjski kot žarka in ima 5 kanalnih načinov DMX za različne možnosti programiranja. Uporabniki lahko za upravljanje Mega 64 Profile EP uporabljajo tudi brezžični daljinski upravljalnik ADJ LED RC2, ki se prodaja posebej.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

PAR


Funkcije

Glasbeno nadzorovani programi

Da

DMX kanali

4, 5, 6, 9, 10

Samodejni programi

Da


Lastnosti

Vrsta LED

Kot snopa

Vir svetlobe

LED

Poraba električne energije


Pakiranje

Napajanje

Moč LED

Napajanje

100V - 240V


Mere in teža

Globina (mm)

110

Dolžina (mm)

261

Height (mm)

260

Neto teža (kg)

2,1