cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

ENO Music ET39

Uglaševalec je natančen proizvodni proces, odlična izdelava, stabilna zmogljivost in popolno ujemanje z vašimi potrebami po resni kitari. Zaradi lepega in elegantnega videza kitare se boste počutili zelo kul. Prenosni sprejemnik je izdelan iz...
Na zalogi > 20 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-26
Clip-on uglaševalec ENO Music ET39

ENO Music ET39

12,90 €

Koda izdelka: ET39 | ID: 1126941

ENO Music ET39

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Uglaševalec je natančen proizvodni proces, odlična izdelava, stabilna zmogljivost in popolno ujemanje z vašimi potrebami po resni kitari. Zaradi lepega in elegantnega videza kitare se boste počutili zelo kul. Prenosni sprejemnik je izdelan iz visokokakovostnega materiala s črno prevlečeno površino, kompaktne velikosti, dobre zmogljivosti in dolge življenjske dobe. Podložena sponka ne bo poškodovala vašega instrumenta. 360-stopinjski vrtljivi zaslon, primeren za uporabnika. Deluje z vgrajenim senzorjem za vibracije in se napaja z 1x CR2032 baterijo. Preprosto berljiv indikator stanja rdeče do zelene barve.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Primerno za


Lastnosti

Barva


Pakiranje

Vsebina paketa


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

CR2032/3V

Napajanje

Baterija


Mere in teža

Teža (g)

18


Priporočljivi dodatki