cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
ESI

ESI Unik 05 Plus

4,45
Dvosmerni aktivni zvočnik referenčnega monitorja iz serije uniK, ki je rezultat obsežnega razvojnega dela v Nemčiji in določa novo raven kakovosti v tem razredu. Odlikuje ga 5-palčni Kevlar ukrivljen stožčasti gonilnik z magnetno zaščito in po...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: UNIK-05PLUS | ID: 219392

ESI Unik 05 Plus

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Dvosmerni aktivni zvočnik referenčnega monitorja iz serije uniK, ki je rezultat obsežnega razvojnega dela v Nemčiji in določa novo raven kakovosti v tem razredu. Odlikuje ga 5-palčni Kevlar ukrivljen stožčasti gonilnik z magnetno zaščito in po meri narejen in močan visokofrekvenčni visokotonski trak z izjemno svetlobno membrano. To zagotavlja zelo jasno, močno in natančno zvočno sliko, še posebej pri visokih frekvencah. Z manj gibljive mase v primerjavi z običajnimi visokotonci dosežemo novo raven impulznega odziva z minimalnim popačenjem. Optimizirana ujemajoča se mehanska zasnova omare zagotavlja posebno in resnično edinstveno zvočno lastnost, zaradi katere je ta monitor takoj pomemben del nastavitve v studiu. Druge funkcije vključujejo modri LED zaslon, kombinirani priključek XLR / TS 6,3 mm za uravnotežen in neuravnotežen vhod ter na min. 0 dB-max nadzor glasnosti na zadnji plošči. Izhodna moč: 60 W, 85 W izmenična poraba. Frekvenčni odziv: 49 Hz-22 kHz. Prečna točka: 2,5 kHz. SPL: 89 dB +/- 3 dB. Dimenzije: 190 x 265 x 210 mm. Teža: 4,28 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

LF Driver Type

LF Driver Power Amp

40W

HF Driver Power Amp

40W

EQ

Da

Kontrole


Lastnosti

Frekvenčni razpon

Nizkotonski zvočnik

5"

Visokotonski zvočnik

Moč

Bass refleks

Da

Crossover Frequency (kHz)

Barva


Vhodi in izhodi

Akustika

Raven zvočnega tlaka - SPL (dB)

104

Konfiguracija ojačanja

Raven zvočnega tlaka (SPL)


Pakiranje

Količina paketa (kos)

1

Vsebina paketa

Manual, Power Cable


Napajanje

Moč (Watt)

80

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Da


Mere in teža

Širina (cm)

19

Globina (cm)

21

Višina (cm)

26,5

Neto teža (kg)

4,4


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,45