cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Eurolite Quick DMX Receiver

Miniaturni brezžični sprejemnik DMX za brezžično prenašanje do 512 kanalov DMX. Uporabniku prijazen 3-polni XLR vtič (ženski) z vrtljivo anteno. Brezžični DMX odpravlja široko kabliranje med DMX krmilnikom in DMX krmiljenimi enotami v svetlobnih...
Na poti 3 kos
Predviden datum dobave 30.05.2024
68,80 €
72,20 €
- 4 %
Wireless system Eurolite Quick DMX Receiver

Eurolite Quick DMX Receiver

68,80 €
72,20 €
- 4 %

Koda izdelka: QUICK-DMX-RECEIVER | ID: 226081

Eurolite Quick DMX Receiver

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Miniaturni brezžični sprejemnik DMX za brezžično prenašanje do 512 kanalov DMX. Uporabniku prijazen 3-polni XLR vtič (ženski) z vrtljivo anteno. Brezžični DMX odpravlja široko kabliranje med DMX krmilnikom in DMX krmiljenimi enotami v svetlobnih napravah. Zaradi modulacije GFSK s 126 kanali deluje brez motenj tudi poleg drugih sprejemnikov QuickDMX in brezžičnih naprav v 2,4 GHz območju (npr. Wi-Fi in Bluetooth). Doseg delovanja do 600 m (z vidnim poljem). Vsak oddajnik lahko krmili od 1 do 512 sprejemnikov QuickDMX. Vtič & amp; Predvajanje: hitra in enostavna nastavitev z enim gumbom za povezavo / odklop sprejemnikov QuickDMX. LED indikacija za funkcije. Oddajnik, ki se uporablja kot oddajnik ali sprejemnik. Poganja prek vključene PSU. Poseg 2,4 GHz ISM - po vsem svetu brez dovoljenj.

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska