cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Eurolite Quick DMX Transmitter

Miniaturni brezžični oddajnik DMX za brezžično prenašanje do 512 kanalov DMX. Uporabniku prijazen 3-polni XLR vtič (moški) z vrtljivo anteno. Brezžični DMX odpravlja široko kabliranje med DMX krmilnikom in DMX krmiljenimi enotami v svetlobnih...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2024-05-31
Wireless system Eurolite Quick DMX Transmitter

Eurolite Quick DMX Transmitter

68,30 €

Koda izdelka: QUICK-DMX-TRANSMITTER | ID: 226080

Eurolite Quick DMX Transmitter

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Miniaturni brezžični oddajnik DMX za brezžično prenašanje do 512 kanalov DMX. Uporabniku prijazen 3-polni XLR vtič (moški) z vrtljivo anteno. Brezžični DMX odpravlja široko kabliranje med DMX krmilnikom in DMX krmiljenimi enotami v svetlobnih napravah. Zaradi modulacije GFSK s 126 kanali deluje brez motenj tudi poleg drugih oddajnikov QuickDMX in brezžičnih naprav v pasu 2,4 GHz (npr. Wi-Fi in Bluetooth). Doseg delovanja do 600 m (z vidnim poljem). Hkratno delovanje do 6 oddajnikov, s čimer je mogoče nadzirati 3072 kanalov DMX (6 DMX univerzumov). Vsak oddajnik lahko krmili od 1 do 512 sprejemnikov QuickDMX. Vtič & amp; Predvajanje: hitra in enostavna nastavitev z enim gumbom za povezavo / odklop sprejemnikov QuickDMX. LED indikacija za funkcije. Oddajnik, ki se uporablja kot oddajnik ali sprejemnik. Poganja prek vključene PSU. Poseg 2,4 GHz ISM - po vsem svetu brez dovoljenj.

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska