cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Eventide Blackhole Native Plugin

Vtičnik v obliki reverba z atmosferskimi in vesoljskimi zvoki. Temelji na algoritmu modela DSP4000 in se imenuje Skrivno orožje studijskih inženirjev. Ponuja galaktični zvok in ima več kot 50 prednastavitev umetnikov, kot so Richard Devine, Flood...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: BLACKHOLE-NATIVE-PLUGIN | ID: 226165

Eventide Blackhole Native Plugin

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Vtičnik v obliki reverba z atmosferskimi in vesoljskimi zvoki. Temelji na algoritmu modela DSP4000 in se imenuje Skrivno orožje studijskih inženirjev. Ponuja galaktični zvok in ima več kot 50 prednastavitev umetnikov, kot so Richard Devine, Flood in Alan Moulder, Vernon Reid, Jonsi & amp; Alex iz Sigurja Rosa in John Agnello. Ima intuitivne kontrole, nadnaravne nastavitve za široko paleto zvokov, Gravity Control, koničaste kontrole za izjemno predvajanje, funkcijo Mix Lock s popolnoma nastavljivimi mono in stereo možnostmi vhoda in izhoda, Kill Switch, trakcijsko stikalo, Hot Switch in je združljiv z OS Windows 7+, Apple OS X 10.7+ in programska oprema DAW Pro Tools 10+, Cubase 7+, Nuendo, Wavelab, Logic 8+, Ableton Live 7+, SONAR, Studio One, Digital Performer, Reaper in GarageBand.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Kompatibilnost


Država

Država izvora

Kitajska