cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Eventide DDL-500

Digitalna zamuda z analogno zasnovo soula in stojala. Ima 192 kHz hitrost vzorčenja, edinstven dizajn, ki količino digitalnih vezij omeji na minimum, in veliko zakasnitvenih učinkov. Vsebuje popolnoma analogno mehko nasičenost, izrez, povratne...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: DDL-500 | ID: 226162

Eventide DDL-500

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Digitalna zamuda z analogno zasnovo soula in stojala. Ima 192 kHz hitrost vzorčenja, edinstven dizajn, ki količino digitalnih vezij omeji na minimum, in veliko zakasnitvenih učinkov. Vsebuje popolnoma analogno mehko nasičenost, izrez, povratne informacije, vstavite zanko, bypass in +20 dB povečanje. Zakasnitvene čase lahko ročno ali z uporabo LFO prilagodite zelo natančno, kar omogoča nastavitev kratkih časovnih zamikov, ki se uporabljajo za česanje filtrov in učinek odvajanja. Naprava lahko ustvari tudi izjemno dolge zamude, pri čemer je dolžina do 160 sekund pri frekvenci vzorčenja 16 kHz. Vzorčna frekvenca DDL-500 je od 192kHz do 12kHz, ločljivost pa je 24-bitna.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Lastnosti

Možna montaž v rack

Da


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki