cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Eventide Eclipse V4

Dvokanalni multi-efektni stojalo z največjo prilagodljivostjo in enostavnim upravljanjem. Vsebuje odlične učinke Eventide, kot so sprememba tona, reverb in 400 prednastavitev s posebnimi učinki. Opremljen je z dvojedrnim procesorjem, ki omogoča...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: ECLIPSE-V4 | ID: 226158

Eventide Eclipse V4

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Dvokanalni multi-efektni stojalo z največjo prilagodljivostjo in enostavnim upravljanjem. Vsebuje odlične učinke Eventide, kot so sprememba tona, reverb in 400 prednastavitev s posebnimi učinki. Opremljen je z dvojedrnim procesorjem, ki omogoča serijsko, vzporedno, stereo in dvojno mono konfiguracijo. Ima 24-bitno pretvorbo, 96kHz vzorčenje in razmerje med signalom in šumom, boljšim od 104 dB. Ima podporo za S / PDIF in AES / EBU I / O, analogne uravnotežene in neuravnotežene vhode in izhode, podpira ADAT svetilko, ima vhode in izhode Word Clock, MIDI V / I, 9-polni serijski vhod, vhode za kompaktno kartico Flash Tip I in Tip II, popolna numerična tipkovnica in nastavljivi HOT tipki za pogosto uporabljene parametre. Dimenzije: 450 x 483 x 267 mm. Teža: 4,1 kg.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

MIDI interface

Da


Lastnosti

Možna montaž v rack

Da


Vhodi in izhodi

Napajanje

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska