cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Eventide H9 Harmonizer

Multi-efektivni kitarski harmonični pedal iz serije Live, z veliko funkcijami in kompaktnim ohišjem. Ponuja odlično kakovost zvoka, preprost uporabniški vmesnik, nadzor z enim gumbom in dvema nožicama ter enostavno nastavitev prek Bluetooth s...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (2)
Kitarski efekt Eventide H9 Harmonizer

Eventide H9 Harmonizer

Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: H9-HARMONIZER | ID: 226149

Eventide H9 Harmonizer

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Multi-efektivni kitarski harmonični pedal iz serije Live, z veliko funkcijami in kompaktnim ohišjem. Ponuja odlično kakovost zvoka, preprost uporabniški vmesnik, nadzor z enim gumbom in dvema nožicama ter enostavno nastavitev prek Bluetooth s pomočjo programske opreme H9 Control za MS Windows in iOS. Opremljen je z resničnim analognim bypass-om, vmesnikom MIDI in vhodom za pedal za izražanje, tovarniškimi učinki (UltraTap Delay, Shimmer, Hall, Crystals, H910 / H949, Chorus, Tremolo, Tape Echo in Vintage Delay), ima 9 algoritmov + 1 algoritem za nalaganje, 99 tovarniških prednastavitev, vgrajen tuner, stereo vhod in izhod ter vmesnik USB. Na voljo je z 9V / 500 mA adapterjem. Dimenzije enote: 133 x 118 x 59 mm. Teža: 0,7 kg.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

True bypass

Da

MIDI interface

Da

Kontrole


Vhodi in izhodi

Napajanje

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki