cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Eventide ModFactor

Pod kitare Chorus / Flanger / Phaser učinek iz serije Live, z veliko funkcijami in kompaktnim ohišjem. Ponuja odlično kakovost zvoka in spada v opremo glasbenikov, kot so Jimmy Page, Frank Zappa, Brian May, Eddie Van Halen, Steve Vai, John...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
452 €
592 €
- 23 %
Kitarski efekt Eventide ModFactor

Eventide ModFactor

452 €
592 €
- 23 %

Koda izdelka: 10004577 | ID: 226152

Eventide ModFactor

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Pod kitare Chorus / Flanger / Phaser učinek iz serije Live, z veliko funkcijami in kompaktnim ohišjem. Ponuja odlično kakovost zvoka in spada v opremo glasbenikov, kot so Jimmy Page, Frank Zappa, Brian May, Eddie Van Halen, Steve Vai, John Petrucci in Adrian Belew. Ima uporabniku prijazno delovanje in možnosti opreme za stojala. Opremljen je z desetimi potenciometri (intenziteta, tempo, vrsta, D-mod, globina, S-Mod, hitrost, hitrost mod, vir mod, oblika, Xnob), tremi stopalnimi stikali in velikim digitalnim zaslonom. Ima 29 vrst modulacijskih učinkov (hor, flanger, phaser, wah, filter, rotacijski, tremolo, vibrato, zvonjenje mod itd), Tap Tempo, sinhronizacija MIDI ure, True-Bypass, 100 prednastavitev, stereo vhod in izhod, AUX -vhodno stikalo, vhod za izrazno stopalko, USB vmesnik in trpežno kovinsko ohišje. Napaja ga 9V adapter. Dimenzije enote: 122 x 190 x 54 mm. Teža: 1 kg.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

True bypass

Da

MIDI interface

Da


Vhodi in izhodi

Vhodi


Napajanje

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki