cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Eventide PitchFactor

5
Tita kitare Pitch Shifter / Harmonizer učinek iz serije Live, z veliko funkcijami in kompaktnim ohišjem. Ponuja odlično kakovost zvoka in spada v opremo glasbenikov, kot so Jimmy Page, Frank Zappa, Brian May, Eddie Van Halen, Steve Vai, John...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Kitarski efekt Eventide PitchFactor

Eventide PitchFactor

456 €

Koda izdelka: 10004579 | ID: 226153

Eventide PitchFactor

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Tita kitare Pitch Shifter / Harmonizer učinek iz serije Live, z veliko funkcijami in kompaktnim ohišjem. Ponuja odlično kakovost zvoka in spada v opremo glasbenikov, kot so Jimmy Page, Frank Zappa, Brian May, Eddie Van Halen, Steve Vai, John Petrucci in Adrian Belew. Ima uporabniku prijazno delovanje in možnosti opreme za stojala. Opremljen je z desetimi potenciometri (Mix, Pitch Mix, Pitch A, Pitch B, Delay A, Delay B, Tempo, Globina, Hitrost, Xnob, Ynob), tremi stopalnimi stikali in velikim digitalnim zaslonom. Vsebuje 10 vrst učinkov (Diatonic, PitchFlex, Quadravox, Octaver, HarModulator, Crystals, MicroPitch, HarPeggiator, H910 / H949, Synthonizer), do 1,5 sekunde stereo zamude, Tap Tempo, sinhronizacija ure MIDI, True-Bypass, 100 prednastavitve, stereo vhod in izhod, AUX stikalo za vhod, vhod za izrazno stopalko, USB vmesnik in trpežno kovinsko ohišje. Napaja ga 9V adapter. Dimenzije enote: 122 x 190 x 54 mm. Teža: 1 kg.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

True bypass

Da

MIDI interface

Da


Vhodi in izhodi

Napajanje

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5