cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Eventide UltraChannel

Vtičnik v obliki Channel Strip. Združuje funkcije zakasnitve Micro Pitch iz Ultra-Harmonizerja H8000FW, nastavljivega odmeva, plus dve obliki kompresije, vrata in pet-pasovni parametrični izravnalnik. Vsebuje dva dinamična procesorja: O-Pressor,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: ULTRACHANNEL-NATIVE-PLUGIN | ID: 226167

Eventide UltraChannel

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Vtičnik v obliki Channel Strip. Združuje funkcije zakasnitve Micro Pitch iz Ultra-Harmonizerja H8000FW, nastavljivega odmeva, plus dve obliki kompresije, vrata in pet-pasovni parametrični izravnalnik. Vsebuje dva dinamična procesorja: O-Pressor, ki ustvarja izjemno stiskanje, in običajni kompresor z možnostjo odstranjevanja in stranske verige. Ta vtičnik ponuja tudi mehko nasičenost, emulacijo transformatorja, ki doda harmonijo nizkim frekvencam in pusti razmeroma čisto originalno pot signala. Funkcija FlexiPath omogoča vlečenje, spuščanje in preurejanje signalne poti iz O-stiskalnika, kompresorja, odstranjevalca, EQ in Gate. Vsebuje tudi številne prednastavitve, ki so jih ustvarili izvajalci, in je primeren za kitaro, bas, bas boben, snare boben, klavir, godala, synth in vokal. Je del svežnja Anthology X in je združljiv z OS Windows 7+, Apple OS X 10.7+ in programsko opremo DAW Pro Tools 10+, Cubase 7+, Nuendo, Wavelab, Logic 8+, Ableton Live 7+, SONAR, Studio One, Digital Performer, Reaper in GarageBand.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska