Izberi državo za dostavo naročila

Akcija

Fender American Vintage II 1954 Precision Bass MN 2-Color Sunburst

Zgrajen z natančnimi ohišji, vratovi in strojno opremo, vrhunskimi zaključki in natančno zvočnimi pickupi, specifičnimi za leto, vsak instrument zajame bistvo pristne Fenderjeve izdelave in tona. Precision Bass®, prvi električni bas na svetu,...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (3).
2.439 €
Električna bas kitara Fender American Vintage II 1954 Precision Bass MN 2-Color Sunburst

Fender American Vintage II 1954 Precision Bass MN 2-Color Sunburst

2.439 €

Koda izdelka: 019-0152-803 | ID: 1056864

Fender American Vintage II 1954 Precision Bass MN 2-Color Sunburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zgrajen z natančnimi ohišji, vratovi in strojno opremo, vrhunskimi zaključki in natančno zvočnimi pickupi, specifičnimi za leto, vsak instrument zajame bistvo pristne Fenderjeve izdelave in tona.
Precision Bass®, prvi električni bas na svetu, predstavlja enega najpomembnejših dosežkov v glasbeni zgodovini. Prvič so imeli basisti dostop do prenosnega, natančno intoniranega, ojačanega instrumenta. Kot je izjavil legendarni Quincy Jones, je bil bas Fender "...edini tehnološki preboj, ki je za vedno spremenil glasbo."
Čeprav si je sprva delil številne oblikovne poteze s Telecaster®, kot je prevelika glava Tele®, ploščato ohišje in kromirana kontrolna plošča, je bil P-Bass® do leta 1954 posodobljen z enakimi ostrimi krivuljami in oblikovanimi robovi na novo predstavljenega. Stratocaster®. American Vintage II 1954 Precision Bass reproducira najpomembnejši ton in občutek izvirnika in je na voljo v dveh barvah nad pepelom: Vintage Blonde in 2-Color Sunburst v kombinaciji z enoslojnim belim ščitnikom.
Druge ključne značilnosti vključujejo precejšen javorjev vrat '54 v obliki črke C s prstno ploščo s polmerom 7,25” in vintage visokimi prečkami. Most Pure Vintage z dvema sedežema s sedeži iz vlaken, tunerji z odprto prestavo za vzvratno vožnjo, naslonom za prste in zbiralnikom '54 Single-Coil Precision Bass® zagotavlja klasičen Fender udarec in slog.
Instrumenti v seriji American Vintage II so neposredni potomci originalnih Fenderjev: zasnovani za igralce, ki cenijo vintage Fender ton in občutek ter izdelani z neprimerljivo kakovostjo, do zadnjega vijaka. To je elektrika Fender v najčistejši obliki.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število strun

4

Kontrole

Stikalo

Ne

Kontrolni gumbi


Lastnosti

Prednostna roka

Konfiguracija odjemnikov

S

Vratu profil

Število prečk

20

Magneti

Vložki ubiralka

Debelina

Sedlo (material)

Pickguard

Strap Button

Barva glede na proizvajalca

2-Color Sunburst


Material

Trup

Vrat

Površinska obdelava vratu

Ubiralka

Hardware

Konstrukcija


Pakiranje

Vsebina paketa


Dodatki

Kovček/torba vklj.


Mere in teža

Ubiralka radius

Velikost prečk

Dolžina skale (mm)

864

Širina sedla (mm)


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki