Izberi državo za dostavo naročila

Fender American Vintage II 1960 Precision Bass RW Black

Zgrajen z natančnimi telesi, vratovi in strojno opremo, vrhunskimi zaključki in natančno zvočnimi, leto specifičnimi pickupi, vsak instrument zajame bistvo avtentične Fenderjeve izdelave in tona. Konec 50-ih do zgodnja 60-a je bilo prelomno...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (3).
2.309 €
Električna bas kitara Fender American Vintage II 1960 Precision Bass RW Black

Fender American Vintage II 1960 Precision Bass RW Black

2.309 €

Koda izdelka: 019-0160-806 | ID: 1056868

Fender American Vintage II 1960 Precision Bass RW Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zgrajen z natančnimi telesi, vratovi in strojno opremo, vrhunskimi zaključki in natančno zvočnimi, leto specifičnimi pickupi, vsak instrument zajame bistvo avtentične Fenderjeve izdelave in tona.
Konec 50-ih do zgodnja 60-a je bilo prelomno obdobje v razvoju Precision Bass®, čas prehoda, ki bo videl uvedbo številnih novih sestavkov, ki bodo postali sinonim za P-Bass®. Do leta 1960 je zasnova P-basa zasenčila prejšnje iztočnice, pridobljene iz Telecaster® - zdaj je imel P-bass obliko vzglavja v slogu Strat®, udobne konture, elektroniko, nameščeno na pickguardu, in most s 4 sedeži. 1960 Precision Bass, okrašen s 3-barvnim sončnim žarkom in prekrit s 4-slojnim želvovinastim oklepom, je predstavljal bolj prefinjeno in trajno estetiko modela.
American Vintage II 1960 Precision Bass z vrhunskim ohišjem iz jelše, Pure Vintage '60 Split-Coil P-Bass pickupom in obsežnim vratom iz trdega kamnitega javorja v obliki črke "C", združenim s ploščo iz palisandra s polmerom 7,25", reproducira najpomembnejši ton in občutek izvirnika.
Instrumenti v seriji American Vintage II so neposredni potomci originalnih Fenderjev: zasnovani za igralce, ki cenijo vintage Fender ton in občutek ter izdelani z neprimerljivo kakovostjo, do zadnjega vijaka. To je elektrika Fender v najčistejši obliki.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število strun

4

Kontrole

Stikalo

Ne

Kontrolni gumbi


Lastnosti

Prednostna roka

Vratu profil

Število prečk

20H

Magneti

Vložki ubiralka

Debelina

Sedlo (material)

Strap Button

Barva glede na proizvajalca

Black


Material

Trup

Vrat

Površinska obdelava vratu

Ubiralka

Hardware

Konstrukcija


Pakiranje

Vsebina paketa


Dodatki

Kovček/torba vklj.


Mere in teža

Ubiralka radius

Velikost prečk

Dolžina skale (mm)

864

Širina sedla (mm)


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki