cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
G&L
Prodaja končana

G&L Tribute Fallout Sonic Blue

4,77
Kaj bi bil SC83-G83 iz leta 83, če bi ga Leo Fender poustvaril za današnjo sceno? Posadka podjetja G&L meni, da bi bilo podobno novemu Falloutu. Konec koncev, ko navdih prihaja iz originalnih kitarov G&L SC, ki so jih prilagodili všečkam Devovega...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Električna kitara G&L Tribute Fallout Sonic Blue

G&L Tribute Fallout Sonic Blue

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: 10008571 | ID: 225774

G&L Tribute Fallout Sonic Blue

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kaj bi bil SC83-G83 iz leta 83, če bi ga Leo Fender poustvaril za današnjo sceno? Posadka podjetja G&L meni, da bi bilo podobno novemu Falloutu. Konec koncev, ko navdih prihaja iz originalnih kitarov G&L SC, ki so jih prilagodili všečkam Devovega Marka in Boba Mothersbaugh-a ter Roberta Possa Band Of Susans, je treba spremljati veliko namigov. SC-2 se je rodil kot hladna, udobna in lahka sekira, ki jo je mogoče neusmiljeno metati in ne zamuditi utripa. Fallout ohranja te lastnosti v mešanici, vendar se razkriva tako, da pokriva današnje prefinjene teksture in tone. Fallout deli originalno oblikovano karoserijo SC-2, ki jo je oblikoval Leo Fender, udoben, vzdržljivo bogat G&L sedalni most in enostavno igrajoč vrat v obliki črke C v obliki črke 12 "s premerom 12" in srednjo skakalnico. Od umazanih riffov do jaken kaveljčkov, G&L Tribute Series Fallout ponuja odlično paritev Alnicoovih pickupov: krasen P-90 in mesnat humbucker, ki ga je mogoče razdeliti prek potisnega / potisnega tona. Videz presega preprostost SC-2 z obsežnim ščitnikom, ki odlično dopolnjuje obliko karoserije. Uravnovešanje estetike je elegantna interpretacija oblikovanih podpornikov G&L iz 80-ih let, zasnovanih izključno za Fallout.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

KONSTRUKCIJA: z vijaki
MERILO: 25 1/2 "
PICKUPS: G&L AP4285B P-90 v položaju vratu in G&L AW4470B humbucker v položaju mostu
TELESNI LES: Mahagoni
VRAT LES: Hard-Rock Javor z javorjevim prstom
ŠIRINA VRATA NA MATICI: 1 5/8 "
RADIJ V RATU: 12 "
PROFIL VRATA: srednji
CFRETS: 22 srednje velikih, nikelj
TUNING KLJUČI: razmerje 18: 1, zapečateno
MOST: Sedalna ključavnica G&L
NADZOR: 3-pozicijski izbirnik, glasnost, ton s potisno / vlečno tuljavo

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Prednostna roka

Barva

Konfiguracija odjemnikov

HS

Barva glede na proizvajalca

Sonic Blue


Država

Država izvora

Indonezija


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

4,77

ivan V.

Splošni vtis

Datum
11.01.2018

Slušný nástroj v dobré cenové relaci.

ivan V.

Splošni vtis

Datum
09.12.2017

Opravdu řemeslně výborně zpracovaný nástroj v Indonesii. Je lehký , dobře ovladatelný skvěle se drží a má dlouhý susstain. Zvukově poskytuje skvělé variace zvuků díky variabilitě snímačů a také díky rozpínatelnému snímači u kobylky. Bezvadně zní a je užitečný jak pro jazzové tak rockové sety.

Lukáš L.

Splošni vtis

Datum
20.02.2017

Skvelá gitarka porovnateľná s Fendermy MIM.Veľmy pekne hrá hlavne tá P-90 pri krku,krásny sladký zvuk a humbucker pri kobilke nádhera a hlavne kombinácia humbucker rozopnutý a P-90.Spracovanie fakt precízne hlavne výborný krk.Môžem len odporúčať hlavne na štíl Roling Stones alebo Pink Floyd.