cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

G-Sonique Neurofunker XG6 (Digitalni izdelek)

G-Sonique Neurofunker XG6 eksplodira na sceni kot sodobno orožje za proizvajalce drum & bass in neurofunk glasbe. Ta vsestranski vtičnik za instrumente VST vas opremi z vsem, kar potrebujete za ustvarjanje žanrsko definiranih basov in zapletenih...
Prenesi zdaj
27,61 €
Pošiljamo elektronsko
Programski FX procesor z vtičnikom G-Sonique Neurofunker XG6 (Digitalni izdelek)

G-Sonique Neurofunker XG6 (Digitalni izdelek)

27,61 €

Koda izdelka: 1478-1003 | ID: 1127521

G-Sonique Neurofunker XG6 (Digitalni izdelek)

To je samodejni prevod s programsko opremo:

G-Sonique Neurofunker XG6 eksplodira na sceni kot sodobno orožje za proizvajalce drum & bass in neurofunk glasbe. Ta vsestranski vtičnik za instrumente VST vas opremi z vsem, kar potrebujete za ustvarjanje žanrsko definiranih basov in zapletenih zvočnih tekstur.


Ustvarite osupljive nizke tone, od moduliranega nereda do futurističnih utripov in globokih nizkotonskih ropotov. Neurofunker XG6 se ponaša z ogromno zvočno knjižnico 146+ natančno izdelanih inštrumentov, ki so vsi pripravljeni za takojšnje DnB zadovoljstvo.

Preskočite črno luknjo zvočnega oblikovanja in se potopite naravnost v svoj ustvarjalni tok. Neurofunker XG6 daje prednost delovnemu toku, ponuja poenostavljen vmesnik in zakladnico DnB zvokov, pripravljenih za produkcijo. Kakovost profesionalnega razreda zagotavlja, da bo vaša produkcija DnB udarna in zveni polirano.


Toda Neurofunker XG6 ni poni z enim trikom. Njegova zvočna mišica presega boben in bas ter vnaša energijo v dubstep, half-beat in eksperimentalne žanre.


Sprostite vesolje DnB zvokov: oblikujte popolno osnovo z raznoliko izbiro nizkih tonov, dodajte teksturo z utripajočimi znanstvenofantastičnimi uspešnicami in vstavite odvodnike za spletanje zapletenih melodij. Ne izberite samo prednastavitev, prilagodite jih po svojih željah z obsežnim naborom notranjih kontrol.


In to še ni vse. Zložite več instrumentov Neurofunker XG6, da ustvarite edinstvene teksture, ali integrirajte zunanje učinke, kot je Dubshox H8 družbe G-Sonique, da premaknete meje oblikovanja zvoka. Izkusite zvočno ognjeno moč iz prve roke - prenesite predstavitev in zažgite svojo naslednjo DnB mojstrovino.


Nehajte zapravljati čas za ustvarjanje zvokov iz nič. Prenesite G-Sonique Neurofunker XG6 in začnite proizvajati seizmične drum & bass himne še danes!

PRENESI: https://download.g-sonique.com

Parametri in specifikacija

Primerno za

Kompatibilen z


Funkcije

Podprte oblike vtičnikov

VST, AU

Programska oprema

Da


Lastnosti

Licenca

Sistemske zahteve

Zahteve glede strojne opreme

Pentium III 1200 Mhz / 256 MB Ram


Država

Država izvora

Slovaška